Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck

26.01.2023
Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck
Η Seraphina Affleck έφερε κοντά την οικογένειά της το περασμένο Σαββατοκύριακο για τη μουσική παράσταση στην οποία συμμετείχε στην Καλιφόρνια.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ξαναβρέθηκαν με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Jennifer Garner, για να χειροκροτήσουν την Seraphina στο σόου της στη Σάντα Μόνικα την Κυριακή.

Η Jennifer Lopez και ο Affleck εθεάθησαν να φτάνουν στην αίθουσα παραστάσεων με την κόρη της Lopez, Emme Muñiz. Η Garner, εν τω μεταξύ, εθεάθη να φτάνει στον χώρο με τη μεγαλύτερη κόρη της, Violet Affleck και τον γιο της, Samuel Garner Affleck.

Jennifer Garner: Οι 14 συμβουλές ομορφιάς που ακολουθεί και μοιάζει με... κοριτσάκι

Για την περίσταση, η Lopez φαινόταν casual λαμπερή με ένα γκριζοπράσινο cropped πουλόβερ, ένα γκρι cropped σακάκι από τουίντ και ένα ψηλόμεσο μπλε τζιν παντελόνι με καμπάνα. Ολοκλήρωσε το look με τα βασικά της: καφέ πλατφόρμες, μπεζ τσάντα Hermès Birkin και ροζ εξάγωνα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό. Η τραγουδίστρια φόρεσε ροζ μακιγιάζ ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά και έδωσε λάμψη στο ντύσιμό της με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Ο Affleck συνόδευε τη σύζυγό του με ολόμαυρη street style εμφάνιση με ένα πουκάμισο πάνω από ένα μπλουζάκι, εφαρμοστό τζιν, ένα άνετο παλτό και δερμάτινα παπούτσια.

Η Garner φαινόταν cool με ένα ανοιχτό γκρι πουλόβερ με ζιβάγκο, σκούρο γκρι τζάκετ, cropped blue jeans και γαλαζοπράσινα αθλητικά παπούτσια. Τράβηξε τα μαλλιά της σε μια ακατάστατη αλογοουρά και φαινόταν να μην φοράει καθόλου μακιγιάζ.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Είναι η πρώτη φορά που οι Afflecks ξαναβρίσκονται δημόσια με τον Garner για μια οικογενειακή εκδήλωση και μάλιστα πηγές ανέφεραν ότι ήταν πολύ καλά μεταξύ τους.

«Η Jen, ο Ben και η Jen Garner εξακολουθούν να τα πάνε καλά και μοιράζονται ξεχωριστές θέσεις ο ένας στην καρδιά του άλλου», μετέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight. «Δεν υπάρχει κακή θέληση από κανέναν και ο αμοιβαίος στόχος και εστίαση είναι να μην υπάρχει δράμα και να δοθεί προτεραιότητα στο να είναι σπουδαίοι γονείς για τα παιδιά τους».

Νικολέτα Μακρή