Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για την απώλεια του σκύλου της

26.01.2023
Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για την απώλεια του σκύλου της
Την απώλεια του αγαπημένου της τετράποδου φίλου ανακοίνωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ανακοίνωσε στους followers της την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του σκύλου της, Bane.

Το σκυλάκι της πέθανε και εκείνη ανέβασε οικογενειακές φωτογραφίες μαζί με τον Bane, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της που έζησε μαζί του.

Όλη η ανάρτησή της

Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες.
Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα.

Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας.

Ένας άρχοντας - Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να "ανήκεις" ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.

Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου.

Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν ♥︎

Δείτε την ανάρτηση:

Αυτή ήταν μία ακόμη σημαντική απώλεια για την Εριέττα Κούρκουλου η οποία πρόσφατα έχασε τη γιαγιά της, Εριέττα Λάτση που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν φύγει το 2022. "Φέτος, η οικογένειά μας υποδέχθηκε μια νέα ζωή και αποχαιρέτησε μια παλαιότερη", έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

"Η παλαιότερη ζωή που έφυγε δεν ήταν τυχαία - αποτελούσε την ζωντανή ιστορία της οικογένειάς μας. Μια γυναίκα η οποία επέλεξε και στήριξε τον άντρα της ζωής της, όταν εκείνος ακόμα δυσκολευόταν να βάλει φαγητό στο τραπέζι. Μια γυναίκα που παρέμεινε ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος, παρά τον ασύλληπτο πλούτο που απέκτησε αργότερα στην ζωή της. Μια γυναίκα που δεν έζησε ποτέ σε μεγάλο σπίτι και μια γιαγιά που μας μαγείρευε χοντρά μακαρόνια βουτύρου με κεφαλοτύρι και μας έμαθε να φτιάχνουμε πασχαλινά κουλουράκια. Μια γυναίκα που δεν ξέχασε ποτέ από που προήλθε. Η γιαγιά μας η Εριέττα".