Η Kaia Gerber τοποθετείται για το «προνόμιο» του νεποτισμού

25.01.2023
Η Kaia Gerber τοποθετείται για το «προνόμιο» του νεποτισμού
Η κόρη του top model Cindy Crawford λέει ότι η αφήγηση των παιδιών του νεποτισμού δεν είναι «αυτό που οι άνθρωποι φαντάζουν ότι είναι»

Η Kaia Gerber ξέρει ότι είναι παιδί νεποτισμού—αλλά αρνείται να ενδώσει στην αρνητική χροιά που σχετίζεται με τον πλέον δημοφιλές όρο.

Το μοντέλο -που έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες το 2017 και έκτοτε καθιερώθηκε στην Εβδομάδα Μόδα, έγινε μούσα της Celine και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες μάρκας σε όλο τον κόσμο, αναφέρθηκε στη ρίζα της επιτυχίας της στον κλάδο σε μια νέα συνέντευξη της. Το παιδί νεποτισμού (nepo baby) ορίζεται ως "το παιδί ενός διάσημου/μια διασημότητα που απέκτησε φήμη λόγω νεποτισμού", σύμφωνα με το Urban Dictionary.

Η Kim Kardashian δέχθηκε έντονη κριτική λόγω της ομιλίας της στο Harvard

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις συζητήσεις ότι τα ονόματα των διάσημων γονιών της, του εμβληματικού supermodel Cindy Crawford και του μοντέλου και επιχειρηματία Rande Gerber, βοήθησαν να την εκτινάξουν στο προσκήνιο, η Gerber απάντησε ειλικρινά: «Δεν θα αρνηθώ το προνόμιο που έχω».

Beyonce: Δίχασε η πρώτη live εμφάνιση της μετά από 5 χρόνια - Δε φαντάζεσαι το ποσό της πληρωμής της

"Ακόμα κι αν είναι μόνο το γεγονός ότι έχω μια πραγματικά εξαιρετική πηγή πληροφοριών και κάποιον να μου δώσει εξαιρετικές συμβουλές, μόνο για αυτό νιώθω πολύ τυχερή. Η μαμά μου πάντα αστειευόταν λέγοντας: 'Αν μπορούσα να καλέσω και να κλείσω μια καμπάνια της Chanel, θα ήταν για μένα και όχι για σένα'. Αλλά έχω γνωρίσει επίσης καταπληκτικούς ανθρώπους μέσω της μαμάς μου με την οποία συνεργάζομαι τώρα", ΄δήλωσε.

Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι η φήμη της οικογένειάς της της έδωσε ώθηση στη βιομηχανία της μόδας, η Gerber δεν πιστεύει ότι το ίδιο ισχύει απαραίτητα για την ανερχόμενη καριέρα της στην υποκριτική. "Με την υποκριτική, είναι τόσο διαφορετικά. Κανένας καλλιτέχνης δεν πρόκειται να θυσιάσει το όραμά του για το παιδί κάποιου. Απλώς δεν γίνεται έτσι η τέχνη και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τέχνη", είπε. "Επίσης, κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί με κάποιον που είναι ενοχλητικός, δεν είναι εύκολος στη συνεργασία και δεν είναι ευγενικός. Ναι, ο νεποτισμός είναι διαδεδομένος, αλλά νομίζω ότι αν ήταν πράγματι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι, θα το βλέπαμε περισσότερο".

Η Gerber εμφανίζεται στην ταινία "Babylon" μαζί με τους Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire και Olivia Wilde. Πρωταγωνιστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία "Bottoms" και στη σειρά "Mrs. American Pie", με τη Laura Dern, την Kristen Wiig και την Carol Burnett.