Η Pamela Anderson αποκαλύπτει ποιος πασίγνωστος σταρ της πρότεινε να γίνει το Νο 1 κορίτσι του

25.01.2023
Η Pamela Anderson αποκαλύπτει ποιος πασίγνωστος σταρ της πρότεινε να γίνει το Νο 1 κορίτσι του
Όπως λέει η ίδια, ο εν λόγω επώνυμος της είχε προσφέρει "ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο" για να γίνει κοπέλα του

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες διασημότητες στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές του 2000 είναι η Pamela Anderson, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν παντού. Η ιστορία του πώς πάλεψε με τη βιομηχανία του πορνό μετά τη δημοσιοποίηση της "ροζ" ταινίας με τον Tommy Lee είναι γνωστή. Αλλά το πρώην κουνελάκι του Playboy ήθελε μια ευκαιρία να πει τη δική της ιστορία, κάτι που έκανε το Netflix. Η Anderson πρωταγωνιστεί στο δικό της ντοκιμαντέρ με τίτλο "Pamela, A Love Story" και θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου. Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις από την ίδια, αλλά υπάρχει και μια για τον Sylvester Stalone.

Η Pamela Anderson κατηγορεί τον Tim Allen για σεξουαλική παρενόχληση και τον Sylveser Stallone για άσεμνη πρόταση - Τι απαντούν εκείνοι

Σύμφωνα με την ίδια, ο ηθοποιός της προσέφερε ένα σπίτι και ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να γίνει το Νο 1 κορίτσι του, μια προσφορά που εκείνη αρνήθηκε. Στο ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός μιλάει για αυτό το περιστατικό που συνέβη όταν η Anderson μόλις ξεκινούσε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο."Μου προσέφερε ένα διαμέρισμα και μια Porsche για να γίνω το Νο. 1 κορίτσι του. Και είπα, 'Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το Νο. 2;'. Μου είπε 'Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα πάρεις, αγάπη μου. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα'", αποκάλυψε.

Beyonce: Δίχασε η πρώτη live εμφάνιση της μετά από 5 χρόνια - Δε φαντάζεσαι το ποσό της πληρωμής της

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, οι εκπρόσωποι του Sylvester Stallone μίλησαν με ανθρώπους από τη New York Post για να αρνηθούν όλα όσα είπε η Pamela Anderson. Ο ηθοποιός έχει ήδη σοβαρά προβλήματα γάμου με τη σύζυγό του. Οι εκπρόσωποί του είπαν τα εξής: "Η δήλωση της Pamela Anderson που αποδίδεται στον πελάτη μου είναι ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κ. Stalone επιβεβαιώνει ότι δεν έκανε ποτέ κανένα μέρος αυτής της δήλωσης".

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 14:00