Jennifer Garner: Πήγε στη Disneyland μαζί με την κόρη της και το παιδί της Jennifer Lopez

Jennifer Garner: Πήγε στη Disneyland μαζί με την κόρη της και το παιδί της Jennifer Lopez
Θα έχεις ακούσει την έκφραση «Γίναμε Σουηδία». Ε , κάτι παρόμοιο ισχύει και για την περίπτωση της Jennifer Garner η οποία πέρασε το Σαββατοκύριακό της στην Disneyland, με τη μικρότερη κόρη της (και του Ben Affleck), Seraphina και το παιδί της Jennifer Lopez (και νυν συζύγου του Ben), Emme.

Οι τρεις του απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και, κάποια στιγμή, η διάσημη ηθοποιός σταμάτησε να βγάλει μαζί φωτογραφίες τα παιδιά.

Η Garner είχε ντυθεί casual για τη βόλτα της. Συγκεκριμένα φορούσε ένα μπλε μακρυμάνικο φούτερ με ένα κίτρινο smiley στο μπροστινό μέρος, τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Η ηθοποιός έχει τρία παιδιά με τον Affleck, ο οποίος είναι τώρα παντρεμένος με τη Lopez, την Violet, την Seraphina, και τον Samuel ενώ η Lopez έχει τα δίδυμα Max και Emme, από τον πρώην σύζυγο της, Marc Anthony.

Ωστόσο, αν και πολλές οικογένειες δεν θέλουν να έχουν σχέσεις με τους προηγούμενους συζύγους τους, η Lopez και ο Affleck θέλησαν από την αρχή να φέρουν τις οικογένειές τους κοντά. Μάλιστα, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Lopez αποκάλυψε το πώς νιώθουν τα παιδιά της, Emme και Μax, για τον νέο τους πατριό.

Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck

«Αγαπούν τον Ben», είπε στην εκπομπή «Today» πριν λίγο καιρό. «Είναι ένας υπέροχος, υπέροχος πατέρας. Και γι' αυτούς μια πατρική φιγούρα, γιατί έχει τα δικά του τρία όμορφα παιδιά και έχει και εμάς».

Την επόμενη μέρα σε νέα της συνέντευξη, η Lopez έδωσε επίσης μια εικόνα της από κοινού ανατροφής των Affleck και Garner, σημειώνοντας ότι είναι ένας «καταπληκτικός μπαμπάς» για τα τρία παιδιά του.

«Συγκινούμαι, είναι ειλικρινά ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «The View», εξηγώντας ότι ο σύζυγος της, της έχει μάθει νέα πράγματα για το πώς να αλληλεπιδρούν με τα παιδιά τους.

Jennifer Lopez: Οι σκέψεις της για τη γιορτή του πατέρα περιλαμβάνουν τον μπαμπά της και τον Ben Affleck

«Είναι ένας τόσο λαμπρός τύπος ούτως ή άλλως και μπορείς να πεις ότι όταν έκανε τα παιδιά του, πρέπει να είχε διαβάσει ότι βιβλίο κυκλοφορούσε και όλα όσα θα μπορούσε να μάθει για τα παιδιά, τα εφάρμοζε».

Η αγάπη δεν κρύβεται, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 14:10