Jennifer Lopez: Οι σκέψεις της για τη γιορτή του πατέρα περιλαμβάνουν τον μπαμπά της και τον Ben Affleck

20.06.2022
Jennifer Lopez: Οι σκέψεις της για τη γιορτή του πατέρα περιλαμβάνουν τον μπαμπά της και τον Ben Affleck
Τους αγαπημένους πατεράδες της ζωής της, αυτή τη στιγμή, θέλησε να τιμήσει η JLo και το έκανε με μια κατάθεση ψυχής μέσα από το site της, ontheJlo.com

«Σκεφτόμουν πολύ τώρα τελευταία σχετικά με το τι χρειάζεται για να είναι κανείς πατέρας και πιστεύω ότι έχει να κάνει με το να είσαι "παρών", να νοιάζεσαι, να προσπαθείς, να βρίσκεις χρόνο και, πιο σημαντικά, να αγαπάς και να θέτεις το παράδειγμα» ξεκινά τις σκέψεις της η JLo υπογραμμίζοντας ότι στο διάβα της ζωής της και καθώς γινόταν γονιός και η ίδια της είναι ξεκάθαρο πια πόσο σημαντική και βαθιά είναι η παρουσία ενός υπέροχου πατέρα στη ζωή κάποιου και πως η απουσία του μπορεί να προκαλέσει βαθιές, ισόβιες πληγές.

Στους δύο πατεράδες που αυτή τη στιγμή έχουν σημασία στη ζωή της αφιερώνει τις επόμενες γραμμές η Jennifer Lopez, στον μπαμπά της και τον Ben Affleck.

«Μπαμπούλη, σ' ευχαριστώ που ήσουν ευγενικός μαζί μου και πάντα στήριζες τα όνειρά μου και τις ιδέες μου», γράφει η JLo τονίζοντας, μεταξύ άλλων κάτι που της είχε πει ο ίδιος κάποια στιγμή: «Υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που δεν θέλει κάτι από σένα, θέλει μόνο να σ' αγαπάει και να και να είναι εκεί για σένα».

«Μου έδειξες το πιο σπουδαίο πράγμα που θα μπορούσε να δείξει ένας γονιός στο παιδί του: Να είναι καλός άνθρωπος. Και το έκανες με το παράδειγμά σου», γράφει η Jen εκφράζοντας την αγάπη της για τον πατέρα της, David Lopez.

Μετά τον David, σειρά πήρε ο Ben της!

«Η άλλη αφιέρωσή μου φέτος είναι προς τον αρραβωνιαστικό μου... Παρακολουθώ από πρώτο χέρι τον τελευταίο χρόνο πώς είσαι ως πατέρας και δεν έχω δει ποτέ κάποιον πιο συνεπή, στοργικό και ανιδιοτελή πατέρα. Και αυτό δεν αφορά μόνο στα δικά σου παιδιά αλλά -χωρίς να έχεις καμία υποχρέωση- και στα δικά μου. Είσαι πάντα εκεί και βάζεις εκείνα πάνω απ' πόλα. Είσαι τρυφερός και εμπλέκεσαι σε κάθε στιγμή μαζί τους», λέει η JLo και στάζει μέλι φωνάζοντας στο τέλος «Σ' εκτιμούμε και σε αγαπάμε χωρίς όρια»