25 χρόνια γάμου για Cindy Crawford και Rande Gerber: Η τρυφερή ανάρτηση και τα συγχαρητήρια στους ίδιους

29.05.2023
25 χρόνια γάμου για Cindy Crawford και Rande Gerber: Η τρυφερή ανάρτηση και τα συγχαρητήρια στους ίδιους
(photo: @cindycrawford)
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ που καμαρώνουν τόσο για τη μεταξύ του σχέση όσο και για την οικογένειά τους. Σήμερα έχουν μια ξεχωριστή γιορτή.

25 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα (29/5/2023) η Cindy Crawford και ο Rande Gerber και η θρυλική καλλονή αφιέρωσε στη μέρα μια πανέμορφη ανάρτηση με 6 φανταστικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

"Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, ο Rande κι εγώ παντρευτήκαμε στο Ocean Club στις Μπαχάμες", γράφει στη λεζάντα η 57χρονη Crawford αποδίδοντας τα εύσημα για τις, πραγματικά απίθανες στιγμές που απαθανάτισε με μοναδικό τρόπο, στον Arthur Elgort.

crawford-gerber.jpg

"Περάσαμε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο περιτρυγιρισμένοι από συγγενείς και φίλους γιορτάζοντας την αγάπη μας ο ένας για τον άλλο", συνεχίζει η Cindy τονίζοντας πως θα το ξαναέκανε όλο σε μια στιγμή!

crawford-gerber-1_1.jpg

Cindy Crawford: Ο παραδοσιακός κανόνας που έχει στον γάμο της και τον θεωρεί ως συνταγή επιτυχίας

"Θέλω να 'μας' συγχαρώ που τα καταφέραμε επί 25 χρόνια. Ήμασταν ευλογημένοι από πολλές απόψεις, ιδιαίτερα από τα δυο παιδιά μας, τον Presley και την Kaia", γράφει το μοντέλο συμπληρώνοντας όμως πως παρόλες τις ευλογίες της, αναγνωρίζει πως η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της και είναι περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν όλα, "αναζητώντας πάντα ο ένας τον άλλο για δύναμη και παρηγοριά".

{https://www.instagram.com/p/BqfbVI2nfA8/}

"Ήσουν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και ο βράχος μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα", ολοκληρώνει την ανάρτηση η Cindy Crawford και, φυσικά, οι ευχές έφτασαν από παντού γεμάτες αγάπη.

{https://www.instagram.com/p/Cs1KqNhASnt/}

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η Cindy Crawford έχει ακόμη έναν (σύντομο) γάμο στο ενεργητικό της με τον Richard Gere.

Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

Τελευταία τροποποίηση στις 29.05.2023 - 18:14