Cindy Crawford: Ο παραδοσιακός κανόνας που έχει στον γάμο της και τον θεωρεί ως συνταγή επιτυχίας

Cindy Crawford: Ο παραδοσιακός κανόνας που έχει στον γάμο της και τον θεωρεί ως συνταγή επιτυχίας
Η Cindy Crawford έχει έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο εδώ και 25 χρόνια με τον σύζυγό της Rande Gerber. Και η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή. Έχουν καταλάβει πολύ καλά τη δυναμική του σπιτιού τους.

Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν κάνει μια κατανομή των οικιακών καθηκόντων τους ανάλογα με τις ημέρες ή το ποιος έχει χρόνο, ωστόσο το 57χρονο supermodel αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο People, ότι αυτή και ο σύζυγος της έχουν ορίσει πιο «παραδοσιακούς» κανόνες για το νοικοκυριό τους.

{https://www.instagram.com/p/Co5tlt4PfjS/}

«Ήθελα να αστειευτώ και να πω ότι μετά βίας μπορώ να τον κάνω να σηκώσει από κάτω μια βρεγμένη πετσέτα, κάτι που είναι εν μέρει αλήθεια, αλλά θα πω ότι αν κάτι στο σπίτι χρειάζεται επισκευή, θα το επισκευάσει αν ξέρει τον τρόπο», εξήγησε στη συνέντευξή της. «Ξέρετε, αν το κλιματιστικό δεν λειτουργεί, ασχολείται με αυτό ή αν υπάρχει ένα κομμάτι γρασίδι που χρειάζεται αντικατάσταση, θα το αναλάβει ο ίδιος. Οπότε θα έλεγα ότι είμαστε πολύ καλοί στο να διαχωρίζουμε τις ευθύνες της ζωής». Με άλλα λόγια η Crawford λέει ότι ο καταμερισμός των ευθυνών τους στο νοικοκυριό τους εστιάζει στα δυνατά σημεία του καθενός.

{https://www.instagram.com/p/CgrpoEQuKQ5/}

13 διάσημες 50άρες (και βάλε) επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τις ρυτίδες τους

Αυτό φαίνεται σαν ένας πολύ δίκαιος τρόπος για να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, ειδικά όταν και οι δύο βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Γι' αυτό η Crawford ισχυρίζεται αστειευόμενη ότι η «συνέπεια» είναι ένα από τα δυνατά της σημεία σε σύγκριση με τον σύζυγό της. «Και σίγουρα είμαι πιο υπεύθυνη στο να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν είδη παντοπωλείου στο σπίτι και να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό του μενού, το πρόγραμμα, τα ραντεβού και τέτοια πράγματα», πρόσθεσε. Η Crawford είναι απολύτως εντάξει με το να ακολουθεί τους «πιο παραδοσιακούς ρόλους» που ήταν δημοφιλείς πριν από δεκαετίες. Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους, σύμφωνα με το ζευγάρι, διατηρείται ευτυχισμένος ο γάμος τους για πάνω από δύο δεκαετίες.

{https://www.instagram.com/p/CeJo54huTwv/}

Η Crawford μοιράστηκε πριν από έναν χρόνο στιγμιότυπα από την ονειρεμένη γαμήλια τελετή του ζευγαριού που έγινε σε μια παραλία. Το διαχρονικό της φόρεμα και το λινό σύνολό του όταν αντάλλαξαν όρκους το 1998, απέδειξαν ότι ήταν πολύ μπροστά σε ζητήματα στυλ. Και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η Crawford «Ήθελα να μοιάζω με την καλύτερη εκδοχή του κοριτσιού που αγαπά ο Rande και θέλει να ξυπνάει μαζί της κάθε πρωί. Αντί να με πάει ο πατέρας μου και να με παραδώσει στον άντρα μου, ο Rande κι εγώ επιλέξαμε να κατεβούμε μαζί τις σκάλες που οδηγούσαν στην παραλία και στην τελετή».

Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s

Και ομολογούμε ότι ήταν μια πολύ πρωτοποριακή τελετή για ένα ζευγάρι που έχει ως συνταγή της επιτυχίας, τους παραδοσιακούς κανόνες.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.04.2023 - 09:52