Πάνος Ιωαννίδης: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου του και αποκάλυψε τι δουλειά κάνει στο σετ του MasterChef

08.04.2023
Πάνος Ιωαννίδης: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου του και αποκάλυψε τι δουλειά κάνει στο σετ του MasterChef
Τον μπαμπά στη δουλειά επισκέφτηκε ο Ιωαννίδης Junior κι εκείνος τον "ανέβασε" στο Instagram για πρώτη φορά! Και, φυσικά, οι φανς ενθουσιάστηκαν με το μουτράκι!

Τον περαμένο Μάιο η είδηση ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είχε γίνει πατέρας υπό άκρα μυστικότητα είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά, βεβαίως, στην εγχώρια σόουμπιζ όπου τελικά φαίνεται πως αν, όντως, κάποιος θέλει να κρυφτεί, μπορεί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά πρώτη φορά για το παιδί και τη σύντροφό του

Το baby boom του φετινού MasterChef ήταν, σίγουρα, εντυπωσιακό, με τον "παλιό", τρίτεκνο Σωτήρη Κοντιζά να υποδέχεται στο "κλάμπ" τους "νέους" Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, γεγονός που χρησιμοποιήθήκε και στο τρέιλερ της πρεμιέρας.

Τα παιδιά των τριών σεφ έπαιξαν μεγάλο ρόλο για το πρόμο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, και, όπως φαίνεται, ακόμη παίζουν.

Πρώτος ο "θείος Λεωνίδας" μοιράστηκε λίγο πριν από την πρεμιέρα την πρώτη φωτογραφία του γιου του και λίγο αργότερα είδαμε και τη μικρή κόρη του Κοντιζά στα γυρίσματα. Όταν στην πρεμιέρα είδαμε και τον μικρό του Πάνου Ιωαννίδη ήταν πλέον σαφές πως "έπεσαν όλα τα όπλα" στη μάχη!

Χθες, λοιπόν, και ενώ οδεύουμε προς το τέλος και αυτού του κύκλου, ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε τον μικρό στη δουλειά κι εκείνος είπε να βοηθήσει όπως μπορούσε. "Στη δουλειά με τον μπαμπά .. είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη !", διαβάζουμε στη λε΄ζάντα και ιδού

{https://www.instagram.com/p/Cqute2bNq0V/}

Προς το παρόν, το MasterChef συνεχίζει και θα έχει προβολές και τη Μεγάλη Εβδομάδα ως εξής:

{https://www.instagram.com/p/Cqv-T7yooIQ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2023 - 09:10