Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά δήλωσε συμμετοχή στο Master Chef και ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε ήδη τον νικητή

15.01.2023
Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά δήλωσε συμμετοχή στο Master Chef και ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε ήδη τον νικητή
24 ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου Master Chef και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε ως η κόρη του είναι μία από τους διαγωνιζόμενους για φέτος!

Αύριο, Δευτέρα 16/1 ξεκινά ο φετινός κύκλος για το Master Chef και, όπως φάνηκε και από το trailer, οι τρεις κριτές έχουν "ρίξει" στη "μάχη" (μήπως της τηλεθέασης;) τα παιδιά τους, καθότι τώρα πια είναι και οι τρεις γονείς.

Η προσέγγιση αυτή, βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έγινε πιο "στοχευμένη" αν και πιο "έμμεση".

Πριν από λίγες μέρες η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όπου μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον τεσσάρων μηνών γιο του έκανε... θραύση...

Σήμερα ο Σωτήρης Κοντιζάς, πατέρας τριών παιδιών (ο "παλιός" της παρέας) μοιράστηκε μια φωτογραφία του τρίτου του παιδιού, της Ιζούμι, την οποία βλέπουμε να κάθεται στη θέση των παικτών και κοιτάζοντας κατάματα τον φακό να λέει: "Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο", στη λεζάντα.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις και τα "Like" έπεσαν "βροχή" ενώ από τα πάμπολλα σχόλια ξεχωρίσαμε αυτό του πρώτου Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος ψηφίζει ξεκάθαρα υπέρ της νεαράς.
"Δώστε τον τίτλο από σήμερα", γράφει ο Άκης, κοντά στο σχόλιο της νέας μαμάς Μαίρης Συνατσάκη η οποία γράφει μια λέξη μόνο: "Υποφέρω"!

Μήπως, λοιπόν, να περιμένουμε αύριο, λίγο πριν από την πρεμιέρα και μία ανάλογη ανάρτηση του Πάνου Ιωαννίδη; Πονηρά σκεπτόμενοι καταθέτουμε τα facts της ημέρας που χαρακτηρίζεται από την επιστροφή της μυθοπλασίας ύστερα από αποχή εβδομάδων. Όλες οι σειρές "επιστρέφουν" αύριο, μαζί με το Survivor All Star που έχει προστεθεί και, όπως είναι αναμενόμενο "θα πέσουν κορμιά" στην πρεμιέρα του Χειμώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας πριν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τελείως αθόρυβα μάλιστα, και δεν έχουμε δει τον γιο του ακόμη. Αύριο, λοιπόν, θα ήταν (λέμε, τώρα, εμείς) μια ιδανική στιγμή για την "επίσημη πρώτη" του νεαρού, με όποια μορφή... Πατουσάκι, πλατούλα, κεφαλάκι... Κάτι!

Μένει να δούμε αν και οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν σκεφτεί κάτι ανάλογο και θυμόμαστε την τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει ο Ιωαννίδης θυμίζοντας, με τον δικό του τρόπο, τα της πρεμιέρας.

Update: Για την ιστορία, η θεωρία με τα μωρά των κριτών επιβεβαιώθηκε καθώς λίγο πριν από την πρεμιέρα της Δευτέρας, ο Πάνος Ιωννίδης, όντως, μοιράστηκε ένα χαριτωμένο βιντεάκι με τον γιο του, τον οποίο είδαμε πρώτη φορά.

Ζωή Κίττα