Lana Del Rey: Φωτογραφίζεται τόπλες για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

17.01.2023
Lana Del Rey: Φωτογραφίζεται τόπλες για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ
H Lana Del Rey μόλις έκανε το διαδίκτυο να συζητάει για αυτήν με μια απρόσμενη τόπλες φωτογραφία της για το επερχόμενο άλμπουμ της!

Ενώ η Del Rey δεν έχει πλέον δημόσια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μερικές απίστευτες φωτογραφίες στο ιδιωτικό της Instagram, τις οποίες αμέσως εξασφάλισαν τα μέσα. Και αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απλώς οποιεσδήποτε φωτογραφίες, είναι φωτογραφίες του επερχόμενου εξώφυλλου του άλμπουμ της (και είναι τόσο υπέροχες όσο θα περίμενες!) Ο λογαριασμός @PopBase απέκτησε τις φωτογραφίες, δημοσιεύοντας τις με τη λεζάντα, «Η Lana Del Rey για το επερχόμενο άλμπουμ της “Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd”»

Στο εξώφυλλο για το επερχόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της, βλέπουμε την Del Rey να ποζάρει τόπλες εκθέτοντας το δεξί της στήθος στην κάμερα. Φοράει ένα λευκό σακάκι, με ασορτί παντελόνι και έναν μαύρο φιόγκο στα εμβληματικά μοντ μαλλιά της δεκαετίας του 1960 καθώς ποζάρει για το άλμπουμ της (το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου).

Σίγουρα η Del Rey δεν είναι άγνωστη για τους πειραματισμούς της στα ριψοκίνδυνα μέρη της μουσικής και της τέχνης, αλλά αυτή η NSFW φωτογραφία μπορεί να είναι η πιο συγκλονιστική της μέχρι τώρα! Η Del Rey έχει παλέψει με την εικόνα του σώματός της στο παρελθόν, με πολλούς ανθρώπους να την κοροϊδεύουν φρικτά για την αύξηση βάρους της. Έτσι, αυτή η εικόνα είναι ένα μεγάλο «Ξέρω ότι είμαι υπέροχη» για αυτούς τους haters, γιατί ας το παραδεχτούμε, φαίνεται απίστευτη.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στην Daily Mirror, η Del Rey μίλησε για το πώς βρίσκει εμπιστοσύνη σε καθημερινά πράγματα που της φέρνουν χαρά. «Νομίζω ότι για μένα αυτό που με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση αλλάζει κάθε μέρα. Αλλά γενικά, θα έλεγα ότι η αυτοπεποίθηση για μένα προέρχεται από το να είμαι πραγματικά χαρούμενη. Και αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε αφορά το περιβάλλον μου ή να είμαι αρκετά τυχερή που έχω πηγή έμπνευσης ή (να ακούω) μια καταπληκτική μελωδία για πρώτη φορά», είπε.

Νικολέτα Μακρή