Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori

16.01.2023
Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori
O Kanye West παντρεύτηκε την Bianca Censori, μια συνεργάτιδα του που έχει δουλέψει μαζί του κυρίως για σχέδια, μόδα και αρχιτεκτονικά projects. Ως εκ τούτου, είναι μέρος της ζωής τoυ West εδώ και αρκετό καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώην σύζυγος του, Κim Kardashian, τη γνωρίζει καλά. Και σύμφωνα με πληροφορίες, η Kardashian την αντιπαθεί, καθώς υποψιαζόταν εδώ και καιρό ότι μεταξύ της Censori και του West υπήρχαν περισσότερα πράγματα εκτός από τα επαγγελματικά.

«Η Kim τη μισεί», είπε μια πηγή στο Page Six. «Είναι όμορφη. Και η Κim μισεί τα όμορφα κορίτσια».

H Censori είναι Αυστραλή και πήρε πτυχίο και μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, στη συνέχεια εργάστηκε στην Toscano Architects και την Kolektiv, προτού γίνει επικεφαλής αρχιτεκτονικής της Yeezy τον Νοέμβριο του 2020.

Το νέο ζευγάρι είχε μια ιδιωτική γαμήλια τελετή, σύμφωνα με ένα story από το TMZ την Παρασκευή, αν και μπορεί να μην είναι νόμιμη ένωση. Επίσης, αργότερα εντοπίστηκαν και οι δύο με βέρες, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για πιστοποιητικό γάμου.

Το ζευγάρι υποτίθεται ότι πήγε μήνα του μέλιτος στη Γιούτα στο θέρετρο Amangiri στο Grand Circle of National Parks and Monuments. Τη Δευτέρα, εθεάθησαν μαζί στο Waldorf Astoria στο Μπέβερλι Χιλς σε ένα ραντεβού, όπου η Censori είχε τα μαλλιά της κοντά και πλατινέ ξανθά, πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα μακριά σκούρα μαλλιά της.

Ο West κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κομμάτι με τίτλο «Censori Overload» όπου οι στίχοι λένε ανάμεσα σε άλλα: «Και η Βίβλος είπε: “Δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι τον γάμο”».

Η Κardashian και ο West παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν χωρίσει από το 2021, αλλά το διαζύγιό τους βγήκε μόλις πριν από δύο μήνες. Ο West συνδέθηκε ρομαντικά με πολλές γυναίκες από τότε που χώρισε με τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού του Uncut Gems, Julia Fox. Η Κardashian ήταν σε σχέση για λιγότερο από ένα χρόνο με τον κωμικό Pete Davidson, η οποία έληξε το περασμένο καλοκαίρι.