Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της που βραβεύτηκε

16.01.2023
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της που βραβεύτηκε
Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Βρεφικής φωτογραφίας πήρε η Ελληνίδα φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου με κεντρικό πρόσωπο στην εικόνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η φωτογράφος δημοσίευσε τη συγκεκριμένη εικόνα που τραβήχτηκε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών της εγκυμπσύνης της παρουσιάστριας και όπως αποκάλυψε κέρδισε ένα ακόμη παγκόσμιο βραβείο.

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει. Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award».

Όπως θα δείτε παρακάτω η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει γυμνή φορώντας ένα τούλινο πέπλο.

Η Ναταλία Ρίζου μαζί με αυτό το βραβείο έχει κερδίσει 40 παγκόσμιες πρωτιές

Τελευταία τροποποίηση στις 13.04.2023 - 12:06