Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιάστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του -και ένα ποτήρι μπύρα

11.01.2023
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιάστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του -και ένα ποτήρι μπύρα
Γνωστό πειραχτήρι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν σταματά να κάνει πλάκες ακόμη και όταν πρόκειται για το δικό του παιδί και απόδειξη το πρώτο post που έκανε έχοντας αγκαλιά το... αγιοβασιλάκι του.

Ο δημοφιλής κριτής του Master Chef έγινε πατέρας πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Στην πρώτη του ανάρτηση ως μπαμπάς ο "θείος" Λεωνίδας, όπως τον αποκαλούν οι συν-κριτές και φίλοι του εμφανίστηκε άκρως χιουμοριστικός, όπως συνηθίζει, όμως τον νεαρό, δεν μας τον έδειξε.

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους.» έγραφε τότε στη λεζάντα και πόζαρε με το γνωστό του χαμόγελο πίσω από ένα μπαλόνι.

Τέσσερις μήνες μετά, λοιπόν, ο πανευτυχής μπαμπάς επανέρχεται με νέα ανάρτηση. Σε αυτή τον βλέπουμε με το γνωστό, πονηρό ύφος κρατώντας στο ένα χέρι το μωράκι του αγκαλιά ντυμένο με στολή Αη Βασίλη και στο άλλο ένα ποτήρι μπύρα ενώ στη λεζάντα εκφράζει την απορία που μας έκανε να γελάσουμε: "Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη ?"

Όσο για τον νέο κύκλο του Master Chef; Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και στο trailer "πρωτωνιστούν" με τον πιο ευρηματικό τρόπο τόσο ο Κουτσογιανόπουλος Τζούνιορ όσο και ο Ιωαννίδης Τζούνιορ.