Σοφία Αλιμπέρτη: "Έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη"

10.01.2023
Σοφία Αλιμπέρτη: "Έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη"
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στην υποκριτική

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Hello!" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής, σε πολύ μικρή ηλικία.

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η ζωή μου καταστράφηκε - Δεν είμαι βιαστής»

"Ξεκίνησα από πολύ μικρή, από τα 12 μου χρόνια, όταν με 'ξερίζωσαν' από την Κέρκυρα, όπου ζούσα, και με έφεραν στην Αθήνα. Ήταν τεράστιο το σοκ για εμένα. Σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη. Τότε η μητέρα μου -ίσως ήταν και δικό της απωθημένο- με πήγε στην σχολή", είπε αρχικά.

Βασίλης Ζούλιας: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα"

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Εγώ ήθελα να γίνω παιδίατρος ή αεροσυνοδός. Καμια σχέση μεταξύ τους τα επαγγέλματα, αλλά και καμια σχέση με το θέατρο. Μπήκα σε ένα περιβάλλον κι εκεί γύρω στα 18 μου είπα 'τώρα θα παίξω με τους δικούς μου κανόνες' και το έκανα. Δεν ήταν εύκολο εκείνο που ζούσα καθώς, σε αντίθεση με τους συμμαθητές μου, από την μια είχα ένα πολύ σκληρό ωράριο κι από την άλλη έπρεπε να σταθώ δίπλα σε τεράστιους ηθοποιούς και να είμαι επαγγελματίας. Έκανα την πρώτη μου ταινία, τους Απέναντι, με τον Πανουσόπουλο και μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Δαλιανίδη. Δούλευα σε τρελούς ρυθμούς".