Μαρίνα Βερνίκου: "Νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου"

10.01.2023
Μαρίνα Βερνίκου: "Νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου"
Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για μια τραυματική περιπέτεια σε ένα από τα οικογενειακά της ταξίδια

Η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα οικογενειακά ταξίδια που θα της μείνουν αξέχαστα αλλά και μια στιγμή που την τρόμαξε πολύ, καθώς ο γιος της κινδύνευσε.

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η ζωή μου καταστράφηκε - Δεν είμαι βιαστής»

Ο φωτογράφος που είναι γνωστή για τις φωτογραφικές της αναρτήσεις από τα ταξίδια της, είπε: "Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί στην Αφρική, είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε μα φάλαινες. Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί. Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι και πήγαμε δύο ώρες για να τις βρούμε και όταν τις βρήκαμε μας λένε: Εδώ είναι πηδήξτε".

Βασίλης Ζούλιας: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα"

"Είχα πολύ φόβο, νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου. Κολυμπούσαμε για 3 ώρες, έμεινα έτσι ώστε να το χαρώ και στην πρώτη βουτιά που είχαν πέσει και τα παιδιά μου. Είναι ο Γιώργος με μια κάμερα δίπλα στη φάλαινα και προσπαθεί να πάρει βίντεο τον πατέρα του. Εκείνη την ώρα ήμουν από πίσω τους και έβγαζα κι εγώ τον Γιώργο που βγάζει τον πατέρα του και όπως κάνω και γυρίζω στα αριστερά μου, βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του. Έχω ένα βιντεάκι πολύ αστείο γιατί φώναζα Γιώργο Γιώργο, δεν άκουσε και πέρασε από κάτω του (η φάλαινα) αλλά αυτός εντάξει δεν τρόμαξε. Αυτό το ταξίδι με την οικογένεια θα είναι και το τελευταίο, δεν μπορώ αγανάκτησα", πρόσθεσε η ίδια.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.02.2023 - 18:40