Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία του γιου του που μοιράστηκε μας έφτιαξε το κέφι

09.04.2023
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία του γιου του που μοιράστηκε μας έφτιαξε το κέφι
Καμαρώνει για τον γιο του ο "θείς Λεωνίδας" και με το δίκιο του.

Μία μέρα μετά την ανάρτηση του έτερου κριτή στο MasterChef, Πάνου Ιωννίδη, με τον γιο του, ήρθε και αυτή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που "λίγωσε" τους followers. Ο χαζομπαμπάς κρατά στην αγκαλιά τον "νεαρό" κι εκείνος "ξερένεται" στο γέλιο.

Αυτό το κλίκ πέτυχε (πιθανότατα) η μαμά, Χρύσα Μιχαλοπούλου, αυτό μοιράστηκε εκείνος, γράφοντας στη λεζάντα: "Φιλαράκο, συνέχισε να χαμογελάς" ( you mate...keep smiling... ) Και φυσικά τα σχόλια έφτασαν μαζικά με "τόνους" αγάπης για το γλυκύτατο ντουέτο.

{https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/}

Και πραγματικά η εικόνα του 7 μηνών Κουτσόπουλου junior σου φτιάχνει το κέφι και μερικοί δεν... άντεξαν. Το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη είναι χαρακτηριστικό. "Βοήθειααααααααααα", γράφει η παρουσιάστρια, η οποία μόλις πριν από λίγους μήνες έγινε μητέρα για πρώτη φορά, και την καταλαβαίνουμε! Μεταξύ των πολλών σχολίων που ακολούθησαν ξεχωρίζουμε αυτά των Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Αφροδίτης Γραμέλη και Μάρας Δαρμουσλή.

koutsopoulos-gios.png

Τώρα ως προς το "φλέγον" ερώτημα "σε ποιον μοιάζει το παιδί, τα πρα΄γματα είναι ξεκάθαρα. Εκ πρώτης άποψης λέμε "Φτυστός ο μπαμπάς του". Σε δεύτερη "ανάγνωση" όμως, τα σχιστά ματάκια του νεαρού κυρίου Κουτσόπουλου παραπέμπουν σίγουρα και στη μαμά Χρύσα.

Όχι πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά σίγουρα θα έχει "πάρει" και από τους δυο γονείς το παιδάκι.

Να τους ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2023 - 08:25