Ο Ίαν Στρατής τραγουδά και η Μαίρη Συνατσάκη με την κόρη τους κάνουν φωνητικά - Το πιο γλυκό βίντεο

28.03.2023
Ο Ίαν Στρατής τραγουδά και η Μαίρη Συνατσάκη με την κόρη τους κάνουν φωνητικά - Το πιο γλυκό βίντεο
(photo: @ianstratis)
Μια, πραγματικά, γλυκύτατη οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες ο Ίαν Στρατής.

Ο Ίαν Στρατής έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, όταν η σύντροφός του, Μαίρη Συνατσάκη, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους. Πανευτυχής ο 30χρονος μουσικός δεν έχει κρύψει τη συγκίνησή του για τη νέα, αυτή, μοναδική συνθύκη που βιώνει ενώ, είχε αποκαλύψει από την αρχή ότι ήταν μέσα στον τοκετό. "Δεν γινόταν να το χάσω αυτό", είχε πει συγκεκριμένα.

Πριν από λίγες με΄ρες, μέσα από μία ανάρτησή της, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους. Ολίβια, λοιπόν, ή... "Κουκλίβια", όπως τη φωνάζει η νονά (ή "νονέτα") της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και το όνομα αυτής, Ολίβια, λοιπόν και όπως εξήγησε η περήφανη μαμά πρόκειται για ένα όνομα που προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά" καθώς και από τη λέξη όλβος σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα".

{https://www.instagram.com/p/CqQEEAQrNXn/}

Σήμερα λοιπόν, είχαμε μια ανάρτηση από τον μπαμπά Ίαν, ο οποίος πήρε την κιθάρα του, κάθισε στη μοκέτα στο δωμάτιο της κόρης του και άρχισε να τραγουδά για εκείνη! "Something Like Olivia" του John Mayers το τραγούδι που διάλεξε (εύλογα) μόνο που το σημαντικό δεν είναι αυτό.

Ίαν Στρατής: "Ήμουν γονιός και με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό"

Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται (ή, μάλλον, ακούγεται) στο βίντεο που ακολουθεί, στο ρεφρέν ξεκινά να τραγουδά και η Μαίρη, αλλά και η... κόρη τους! Ο τρόπος με τον οποίο, μάλιστα, φωτίζεται το πρόσωπο του τραγουδιστή όταν ακούει τη φωνή της μικρούλας να τον συνοδεύει δεν περιγράφεται.

Ιδού το γλυκύτατο απόσπασμα.

{https://www.instagram.com/p/CqTQGTtqPlo/}

Όπως ήταν φυσικό, την ανάρτηση ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια αγάπης, μεταξύ των οποίων, και μια καρδούλα της νονάς Ντορέτας!

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ξεκίνησε στις αρχές του 2021 με ένα story που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο εκείνου του χρόνου να προκαλεί τις πρώτες υποψίες. Η διαδικτυακή επισημοποίηση ήρθε τον Οκτώβριο του 2021 μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας που μοιράστηκε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Τα υπόλοιπα είναι, απλά, ιστορία!

{https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 13:29