Matt Damon: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο και τις τρεις από τις κόρες τους

28.03.2023
Matt Damon: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο και τις τρεις από τις κόρες τους
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τον Matt Damon και είχε στο πλευρό του όλες (πλην μίας) τις γυναίκες της ζωής του

Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία Air, χθες, στο Λος Άντζελες. Η πολυαναμενόμενη ταινία που σηματοδοτεί και την επανασύνδεση επαγγελματικά του βραβευμένου με Όσκαρ διδύμου Matt Damon και Ben Affleck και η πρεμιέρα της γιορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια και λάμψη.

Στο πλευρό του 52χρονου Damon η εδώ και 17 χρόνια σύζυγός του, Luciana Barroso (46) η οποία έκανε κεφάλια να γυρίσουν. matt-damon-wife.jpg

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Μαζί τους στο κόκκινο χαλί και οι κόρες τους, Isabella (16), Gia (14) και Stella (12) σε μια σπάνια δημόσια εμφα΄νιση. Για την ιστορία ο Matt Damon έχει κάνει τατουάζ τα ονόματα των θυγατέρων του στο μπράτσο του.

matt-damon-wife-daughters.jpg

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Το ζευγάρι έχει ακόμη μία κόρη, την Alexia (24) η οποία είναι κόρη της Baroso από τον πρώτο της συ΄ζυγο Arbello Barroso και ο Damon την υιοθέτησε αμ΄έσως μετά τον γάμο τους το 2005.

Και για όσους αναρωτιούνται, ναι, ΄ηταν και η Jennifer Lopez εκεί για να στηρίξει τον σύζυγο, Ben Affleck με τον οποίο μοιράστηκαν και μερικές τρυφέρες στιγμές στο κόκκινο χαλί.

{https://www.instagram.com/p/CqUQ3QbjyXh/}

Ben Affleck: Δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Jennifer Lopez στην καινούργια ταινία του - Ποιο θα είναι το θέμα της

Όσο για την ταινία Air; Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που παρακολουθεί τη γέννηση του θρυλικού brand Air Jordan. Σκηνοθετεί ο Ben Affleck και παίζουν εκτός από τον ίδιο και τον Damon, μεταξύ α΄λλων ο Jason Bateman και η Viola Davis.

{https://www.youtube.com/watch?v=X5fZtF2WPds&t=2s&ab_channel=VILLAGE}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 15:36