7 διάσημοι που έχουν κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών τους

30.07.2022
7 διάσημοι που έχουν κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών τους
Τα τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διακοσμητική τέχνη στο δέρμα μας, σύμφωνα με μελέτες που έγιναν από ψυχολόγους. Και αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τα τατουάζ μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν χίλιες ιστορίες. Aυτοί οι 7 celebrities έκαναν τατουάζ προς τιμή των αγαπημένων τους προσώπων και τα συναισθηματικά νοήματα πίσω από αυτά, θα κεντρίσουν την καρδιά σου σαν μικροσκοπικές βελόνες.

Jason Momoa

Ο ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε δυνατούς χαρακτήρες όπως ο Aquaman και ο Khal Drogo στο Game of Thrones, φαίνεται να είναι ήρεμος όταν πρόκειται για τα παιδιά του. Οι φωτογραφίες του χωρίς πουκάμισο αποκαλύπτουν όχι μόνο τους κοιλιακούς και τους θωρακικούς μύες του, αλλά και κάτι που μοιάζει με κόκκινη μουντζούρα στο στήθος του.

Αυτό είναι ένα τατουάζ για να τιμήσει τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του, Lisa Bonet. Ζήτησε από την κόρη του Lola και τον γιο του Nakoa-Wolf να κάνουν τις υπογραφές τους. Και μετά χρησιμοποίησε τα χειρόγραφα αυτόγραφά τους ως μοτίβο για το τατουάζ, το οποίο τοποθέτησε με αξιολάτρευτο τρόπο κοντά στην καρδιά του.

Πρίγκιπας William: Ποιος τον απέτρεψε να κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του

John Legend και Chrissy Teigen

Τα παιδιά έχουν μια μόνιμη θέση στις καρδιές των γονιών τους και στην περίπτωση του διάσημου ζεύγους John Legend και Chrissy Teigen, τα μικρούλια τους έχουν μόνιμη θέση και στο δέρμα των γονιών τους. Το τατουάζ του John δείχνει τα ονόματα «Chrissy Luna Miles» και η σύζυγός του έχει το ίδιο, αλλά γράφει «John» αντί για το όνομά της. Δυστυχώς, το ζευγάρι έχασε το τρίτο του παιδί, τον Jack, λόγω αποβολής. Και για να τον θυμάται, το μοντέλο σημάδεψε το όνομά του στον καρπό της, ακριβώς πάνω από το υπάρχον οικογενειακό τους σύμβολο.

Jessica Alba

Η ηθοποιός του Dark Angel κοίταξε ψηλά στους ουρανούς για τα τατουάζ που «χτύπησε». Η Alba επέλεξε να σχεδιάσει το χέρι της με αστερισμούς των ζωδίων των παιδιών της. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε το τι αντιπροσώπευε κάθε σύμβολο - Δίδυμοι για την τότε 10χρονη Honor, Λέων για τον 7χρονο τότε Haven και Αιγόκερως για τον τότε ενός έτους Hayes.

Orlando Bloom

Ο ηθοποιός είναι περήφανος μπαμπάς δύο παιδιών - της κόρης του Daisy (με την νυν αρραβωνιαστικιά του Katy Perry) και του μεγαλύτερου γιου του Flynn (με την πρώην σύζυγό του Miranda Kerr). Ο Bloom αποφάσισε επίσης να φορέσει κυριολεκτικά την καρδιά του στο μανίκι του, κάνοντας ένα τατουάζ με το όνομα του γιου του στο χέρι του. Αλλά αντί να χρησιμοποιήσει το όνομα, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον κώδικα Μορς (πρώτη φωτογραφία).

Στο αρχικό του tattoo όμως έγινε ένα λάθος (για αυτό θα πρέπει να διπλοτσεκάρουμε πριν χαράξουμε κάτι τόσο μόνιμο στο δέρμα μας). Μόλις ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του, οι φαν επεσήμαναν γρήγορα ότι ο κώδικας του έγραφε «Frynn» και όχι «Flynn». Χάρη στους θαυμαστές με τα μάτια του αετού, ο Bloom και ο tattoo artist του κατάφεραν να διορθώσουν το λάθος.

Μadonna

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει έξι παιδιά - τα βιολογικά της παιδιά Lourdes και Rocco, συν τα υιοθετημένα της που ονομάζονται David, Mercy James, και τις δίδυμες Stella και Estere. Και ακόμα κι αν η εικόνα της Madonna ήταν πάντα αυτή της ασυμβίβαστης και επαναστάτριας, παραδόξως δεν έκανε κανένα τατουάζ μέχρι τα 62 της χρόνια.

Σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραφε «Μελάνι για πρώτη φορά», έδειξε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των παιδιών της σημειωμένα στον καρπό της. Και μόλις πρόσφατα, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα άλλο tattoo που έγινε ως φόρος τιμής για τη μαμά της - τη λέξη «Maman», που σημαίνει στα γαλλικά, μητέρα.

Ο Matt Damon ανήκει επίσης σε αυτή τη λίστα. Η αγάπη του για τις κόρες του είναι τόσο δυνατή που έκανε ακόμη και τατουάζ τα ονόματά τους στο μπράτσο του, με τη σειρά γέννησής τους: Alexia, Isabella, Gia, and Stella. Στο παρελθόν είχε κάνει τατουάζ το όνομα «Lucy» προς τιμήν της συζύγου του, Luciana Barroso, με την οποία αποφάσισε να μοιραστεί τη ζωή του.