Η Δανάη Μπάρκα απάντησε δημόσια στο body shaming της Αφροδίτης Λατινοπούλου - Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια

16.06.2022
Η Δανάη Μπάρκα απάντησε δημόσια στο body shaming της Αφροδίτης Λατινοπούλου - Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκαλεί σάλο με δηλώσεις/κινήσεις της. Είναι, απλά η πιο πρόσφατη και αυτή που, όπως φάνηκε, ξεχείλισε το ποτήρι, ακόμη και για το κόμμα με το οποίο πολιτεύεται. Ένα story με το οποίο σχολίασε αρνητικά δημοσίευμα που αποθέωνε εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία προκάλεσε τη δημόσια τοποθέτηση της παρουσιάστριας και στη συνέχεια επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και, όπως φαίνεται, ο "συναγερμός" δεν έχει λήξει.

Όλα ξεκίνησαν με ένα Story της Αφροδίτης Λατινοπούλου [φωτό κάτω], η οποία αντέδρασε σε δημοσίευμα ιστοσελίδας που εστίαζε στα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα για την εμφάνισή της με μαγιό στην παραλία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραφε στο δικό της σχόλιο η Θεσσαλονικιά πολιτευτής η οποία την τελευταία διετία έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με δηλώσεις της -επί παντός επιστητού!

Σήμερα το πρωί (16/6/2022) η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή της, "Πάμε Δανάη" από τη συχνότητα του Mega, εξηγώντας εξαρχής ότι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να απαντήσει δημόσια -αντίθετα στην αρχική της βούληση του να μην ασχοληθεί καθόλου- ήταν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δύναμη να απαντήσουν σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά και επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου ασχολείται με πολιτικό κόμμα και με τα κοινά.

"Είχα πει να μην ασχοληθώ, όμως τελικά σκέφτηκα ότι αν το άφηνα έτσι ίσως είχε χειρότερα αποτελέσματα και τελικά να γινόταν πιο επικίνδυνο", ξεκίνησε η Δανάη, έχοντας την πλήρη υποστήριξη των συμπαρουσιαστών της.

"Ένα κοινωνικό θέμα είναι, στο κάτω κάτω", είπε η Δανάη και ξεκίνησε με τα αυτονόητα, όπως είπε: "που είναι φυσικά να αγαπάμε τους εαυτούς μας, όπως και να είναι", ενώ συνέχισε εξηγώντας ότι δεν θα έλεγε ούτε το όνομα γιατί θεωρώ αν το πιάσω στο στόμα μου θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δεν θα το κάνω.

"Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, τον έχω κουβαλήσει από τον κρεβάτι του μέχρι τον μπάνιο για να τον πλύνω. έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνάνε δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή. Με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη. Με το ίδιο σώμα προσπαθώ να είναι χαρούμενη, σέξι, ανέμελη, ξέγνοιαστη και με το ίδιο σώμα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου -που είναι κάτι απαραίτητο για έναν άνθρωπο- μόνο φως, χαρά κι αγάπη», είπε η παρουσιάστρια ενώ κατέληξε στη διαφορά που εντοπίζει ανάμεσα στην ίδια και "στη χθεσινή κοπέλα", αναφερόμενη, φυσικά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

"Εγώ κυρίως αναπαράγομαι -και χαίρομαι- για την αγάπη, για τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω εύκολα, για το ότι γελάω πολύ, για όλα αυτά και ότι προσπαθώ να λειτουργώ πάντα με γνώμωνα την αλήθεια και αυτό που υπάρχει εδώ μέσα [στο κεφάλι της], όχι χλευάζοντας άλλους ανθρώπους", είπε με πάθος η Δανάη Μπάρκα εκφράζοντας τη λύπη της για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοιους ανθρώπους, παρότι αντιλαμβάνεται ότι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί σε αυτή την πλάση.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν θα συμπεριληφθεί στις λίστες για τις επικείμενες εκλογές και η Δανάη Μπάρκα "χαιρέτησε" την απόφαση αυτή με ένα story.