Ben Affleck:  Δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Jennifer Lopez στην καινούργια ταινία του - Ποιο θα είναι το θέμα της

Ben Affleck:  Δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Jennifer Lopez στην καινούργια ταινία του - Ποιο θα είναι το θέμα της
(Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Tα ζευγάρια που τα πάνε καλά στη προσωπική τους ζωή άνετα μπορούν να συνεργαστούν και στα επαγγελματικά . Ένα από αυτά τα ζευγάρια, όπως όλα δείχνουν, είναι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez.

Πώς προέκυψε η συνεργασία; Ο Affleck και ο Matt Damon ανακοίνωσαν ότι μετά την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air», η νέα τους εταιρεία παραγωγής Artists Equity, θα γυρίσει μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του Anthony Robles, ενός πρωταθλητή παλαιστή που γεννήθηκε με ένα πόδι. Και η Lopez θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως επιβεβαίωσε ο σύζυγός της.

Όταν ο Affleck ρωτήθηκε από το CBS News για τις φήμες που θέλουν την Lopez να παίζει στην ταινία, προσπάθησε αστειευόμενος να αποπροσανατολίσει τον δημοσιογράφο, λέγοντας ότι μπορούσε να ανακοινώσει μόνον το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Robles.

Έπειτα όμως από πίεση, είπε «Ναι, πιστεύω ότι η Jennifer Lopez μπορεί να κάνει αυτή την ταινία. Πάντα προσλαμβάνουμε τους καλύτερους performers. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορώ να πω ότι κάθε άτομο που είναι μέχρι τώρα στο καστ, είναι η καλύτερη επιλογή».

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα νέα τατουάζ που έκαναν με τον Ben Affleck για να γιορτάσουν την αγάπη τους

Μιλώντας για την προοπτική να συνεργαστεί τόσο με τη σύζυγό του όσο και με τον καλύτερο του φίλο Μatt Demon, είπε: «Τι χαρά να κάνεις κάτι μαζί της, να τη βλέπεις να είναι υπέροχη, να πηγαίνεις στη δουλειά με τη γυναίκα σου, να πηγαίνεις στη δουλειά με τον καλύτερό σου φίλο».

«Και το να μην σου αρέσει με ποιον συνεργάζεσαι ή το να έχεις δυσκολίες ή προβλήματα στη δουλειά, νομίζω ότι είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν κατάθλιψη, άγχος και πόνο στους ανθρώπους» πρόσθεσε.

{https://www.instagram.com/p/ClMe_M_J5ag/}

Αν δεν το γνωρίζεις, ο Damon και ο Affleck είναι φίλοι από όταν ήταν μικρά παιδιά, αφού γνωρίστηκαν στη γενέτειρά τους στη Μασαχουσέτη και κέρδισαν από κοινού το Όσκαρ Σεναρίου για την ταινία "Good Will Hunting" το 1988.

Celebrity Bromances: Οι 5 πιο δυνατές ανδρικές φιλίες του Χόλιγουντ

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος, όμως στη ζωή του Affleck πια, είναι και η Lopez και μάλιστα ήταν μια ταινία που τους έφερε πιο κοντά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 όταν γύριζαν την ταινία τους «Gigli» (η οποία, για την ιστορία γνώρισε παταγώδη αποτυχία!) και παντρεύτηκαν 20 χρόνια μετά από τον πρώτο τους αρραβώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 12:05