Μαριέττα Χρουσαλά: Η κουμπάρα Καλομοίρα μοιράστηκε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι στο Κάιρο

21.03.2023
Κατερίνα Καινούργιου, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά
Κατερίνα Καινούργιου, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά (photo: @itskalomoira)
Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο γιόρτασε τα πρόσφατα γενέθλιά της η Μαριέττα Χρουσαλά και οι εικόνες συνεχίζουν να έρχονται εντυπωσιακές μέσω social media.

Μία απίθανη εμπειρία πρόσφεραν στους φίλους τους ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά με αφορμή τα 40ά γενέθλια εκείνης καθώς τους ταξίδεψαν στη Αίγυπτο για ένα μοναδικό εορταστικό τριήμερο.

{https://www.instagram.com/p/Cp7ot9_tp66/}

Μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν σε αυτό ήταν και οι: Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος, Δέσποινα Καμπούρη και Βαγγέλης Ταρασιάδης, Μαίρη Βιτινάρος, Ζωή Δρακούλη, Δήμητρα Λαζαράτου, Νικόλ Παναγιώτου και, φυσικά, οι κουμπάροι Καλομοίρα και Γιώργος Μπούσαλης.

Θυμίζουμε, για την ιστορία πως η Μαριέττα Χρουσαλά, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο είναι οι νονοί της κόρης της Καλομοίρας, Αναστασία.

Οι εικόνες από την εκδρομή στις Πυραμίδες αλλά και από το λαμπερό "Χίλιες και Μία Νύχτες" πάρτι που δόθηκε με Pharaonic Dress Code κα΄νουν ακόμη τον γύρο του διαδικτύου, όμως πριν από λίγες ώρες είχαμε και την ανάρτηση της Καλομοίρας η οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες που ξεχωρίζουν, όπως, για παράδειγμα αυτές με την εορτάζουσα και την Κατερίνα Καινούργιου [επάνω] και την Αθηνά Οικονομάκου [κάτω]

kalomoira-marietta-chrousala-2.jpg

Βε΄βαια η Καλομοίρα δεν μοιράστηκε μόνο εικόνες από το πάρτι αλλά και από τις ημερήσιες εκδρομές της παρέας. Τη βλέπουμε με τον σύζυγό της σε μια καμήλα, για παράδειγμα, αλλά και μαζί με τις Σούλα Λιάκου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου μπροστά από τις Πυραμίδες.

kalomoira-marietta-chrousala-4.jpg

kalomoira-marietta-chrousala-3.jpg

Η Καλομοίρα και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπούσαλης γνωρίστηκαν το 2006 και η σχέση τους ξεκίνησαν αμέσως. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Long Island της Νέας Υόρκης. Ζουν μόνιμα στην Αμερική και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τους 11χρονους Δημήτρη και Νίκο και την 7 ετών Αναστασία, η οποία έχει, εμφανώς, κληρονομήσει τη γλυκύτητα της μητέρας τους.

{https://www.instagram.com/p/CmmF_p1oSei/}

{https://www.instagram.com/p/CmwNhBlIzST/}

"Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά", έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Καλομοίρα τονίζοντας, όμως, πως "φυσικά υπήρξαν και προβλήματα στον δρόμο", τα οποία, όμως λύθηκαν.

Ιδού και η ανάρτηση που αφιερώνει στην κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία αποκαλεί "Queen Of Cairo" και ευχαριστεί για τη μοναδική εμπειρία που τους χάρισαν.

{https://www.instagram.com/p/CqBbhberdHb/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 13:16