Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η απίστευτα συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε για τα γενέθλια του γιου της

21.03.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η απίστευτα συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε για τα γενέθλια του γιου της
(photo: @eriettakourkouloulatsi)
Τον πρώτο χρόνο ζωής συμπλήρωσε ο Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος και η μητέρα του τον γιόρτασε (με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο) και διαδικτυακά

Στις 23 Μαρτίου 2022 γεννήθηκε το πρώτο παιδί της Εριέττα Κούρκουλου Λατση και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Η μοναχοκόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις δυσκολίες που πέρασαν μέχρι να μείνει έγκυος και η άφιξη του "νεαρού" είχε ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, η Εριέττα γιορτάζει τον γιο της μιλώντας του σε πρώτο πρόσωπο και συγκινεί!

εν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες. Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ. Με εμπιστεύθηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω. Με άλλαξες για πάντα", ξεκινά τη μακροσκελή ανάρτησή της η επιχειρηματίας και ακτιβίστρια δηλώντας πως από την ημέρα που γεννήθηκε, μεταμορφώθηκε στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο.

"Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το οτιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι - η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία", συνεχίζει.

"Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί. Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου. Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας", γράφει στη συνέχεια.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: "Δεν με έκοψαν, δεν μου έκαναν επισκληρίδιο και δεν με αναγκάσαν να γεννήσω ξαπλωμένη"

"Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο", λέει στον γιο της ο Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και συνεχίζει, "Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος. Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει. Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι. Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ´αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα!"

"Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί", ολοκληρώνει η περήφανη μαμά και οι ευχές φτάνουν από παντού με μεγάλη αγάπη.

{https://www.instagram.com/p/CqCr6d9omKJ/}

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν τον καλοκαίρι του 2020 και εκείνη μιλά πολύ συχνά με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνον. "Όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά", είχε δηλώσει πρόσφατα.

{https://www.instagram.com/p/CpU9h8Ho3oi/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 18:40