Η Εριέττα Κούρκουλου γέννησε: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της, Νίκου

23.03.2022
Η Εριέττα Κούρκουλου γέννησε: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της, Νίκου
Η κόρη του αείμνητου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 21/3/2022.

Με μία ανάρτηση στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της ευχαριστώντας την ίδια στιγμή τους γιατρούς και το μαιευτήριο για "την πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος", όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

"Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22", διαβάζουμε, επίσης στη λεζάντα που βλέπουμε πλάι στη γλυκύτατη φωτογραφία με το "φρατζολάκι" του νεογέννητου, επιβεβαιώνοντας ότι ο νεαρός πήρε το όνομα -και το επίθετο- του παππού του, όπως είχε αποκαλύψει ήδη η μητέρα του.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η μοναχοκόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δεν έκρυψε ποτέ τη λαχτάρα της να κάνει ένα παιδάκι, αλλά και τις δυσκολίες γονιμότητας που αντιμετώπισαν με τον σύζυγό της, με τον οποίο, για την ιστορία είναι παντρεμένοι από το καλοκαίρι του 2020. Οι προσπάθειες για σύλληψη είναι ένα από τα θέματα που μοιράστηκε από πολύ νωρίς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αυτό το πλαίσιο τον Ιούνιο έκανε μία ανάρτηση όπου αποκάλυπτε ότι βρισκόταν σε διαδιασία αναμονής.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά», ξεκινούσε να γράφει στη μακροσκελή ανάρτηση που συνόδευε μια γλυκύτατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, η 28χρονη επιχειρηματίας.