Chris Hemsworth: Τα δίδυμα παιδιά του ντυμένα Thor είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

23.03.2022
Chris Hemsworth: Τα δίδυμα παιδιά του ντυμένα Thor είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα
Τι είναι καλύτερο από έναν Thor; Δύο μίνι Thors. Ο Chris Hemsworth μοιράστηκε στο Instagram ένα παλιότερο, αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με τα δίδυμά του Tristan και Sasha που έγιναν 8 ετών πια να κρατάνε σφυριά και να είναι ντυμένοι ως ο υπερήρωας της Marvel που ενσαρκώνει ο ίδιος με τεράστια επιτυχία.

«Χαρούμενα όγδοα γενέθλια στα αγόρια μου!», έγραψε ο Hemsworth στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Αν ρωτάτε αν τους επιτρέπεται να φορούν άλλα ρούχα σούπερ ήρωα εκτός από τον Thor, η απάντηση είναι όχι». Η σύζυγός του, Elsa Pataky, δημοσίευσε το ίδιο ξεκαρδιστικό πλάνο των υπερηρώων, μαζί με μερικές άλλες φωτογραφίες των διδύμων. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είστε 8», έγραψε. «Τόσες πολλές περιπέτειες μαζί και τόσες άλλες θα ακολουθήσουν. Με κάνετε καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα».

Το «δράμα» του μπαμπά Thor

Δυστυχώς για τον Hemsworth, ένας από τους γιους του δεν είναι αρκετά έτοιμος να ακολουθήσει τη διαδρομή του Thor. Ο ηθοποιός ανέβασε πριν από ένα χρόνο στο Instagram μια φωτογραφία του παιδιού του που φοράει μια κόκκινη κάπα και παραδέχτηκε ότι είχε χάσει από έναν άλλο υπερήρωα. «Κρατάω το χέρι του μικρού μου και του κάνω την κλασσική ερώτηση “Tι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις”», έγραψε ο Hemsworth. «”Μπαμπά θέλω να γίνω Σούπερμαν”. Τυχερός που έχω άλλα δύο παιδιά». Για την ιστορία το διάσημο ζευγάρι έχει και μία κόρη έναν χρόνο μεγαλύτερη από τα δίδυμα, την 9χρονη India.


Πώς μεγαλώνει τα παιδιά του

Εκτός από την υπερηφάνεια της Marvel, ο Hemsworth φροντίζει ώστε τα παιδιά του να μην παρασυρθούν από τον πατέρα τους που είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες στον κόσμο. Όπως είπε στο GQ Australia το 2018, προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά δεν αισθάνονται ότι είναι «προνομιούχα».

«Το γεγονός ότι έχουμε χρήματα και οι γονείς τους είναι διάσημοι, ότι κατά κάποιο τρόπο είναι ξεχωριστοί, αυτό με τρομάζει γιατί μεγαλώσαμε χωρίς χρήματα», είπε. «…Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρότερος μάζευα χρήματα για μια σανίδα του σερφ. Η σανίδα του σερφ έκανε 600 δολάρια και έκανα οικονομία για έναν ολόκληρο χρόνο με τη βοήθεια του μπαμπά. Δεν ήθελα καν να σερφάρω σε αυτήν, από φόβο μην την καταστρέψω. Μου δίδαξε τόσα πολλά μαθήματα στο να εκτιμώ και να εργάζομαι σκληρά για κάτι». Ο Hemsworth πρόσθεσε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να χάσουν την «ικανοποίηση» αυτής της ευχάριστης εμπειρίας.