4 διάσημες ηθοποιοί που αρνούνται ρετούς ή photoshop στις ταινίες ή τις σειρές τους

09.04.2022
4 διάσημες ηθοποιοί που αρνούνται ρετούς ή photoshop στις ταινίες ή τις σειρές τους
Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, το Photoshop παίζει τεράστιο ρόλο στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας — πιθανώς περισσότερο από όσο νομίζεις ήδη. Και ο αγαπημένος στόχος του Photoshop και του ρετούς των media, είναι τα διάσημα γυναικεία πρόσωπα και σώματα, ανεξάρτητα από το πόσο απίστευτα υπέροχα μπορεί να είναι ήδη από μόνα τους.

Πολλοί ηθοποιοί, ωστόσο, έχουν πάρει θέση ενάντια στο να αλλοιώνεται το πραγματικό τους σώμα στην οθόνη είτε σε ταινίες είτε σε τηλεοπτικές σειρές και αρνούνται να επιτρέψουν το ρετούς στη δουλειά τους — και αυτό μας αρέσει πολύ.

Διάβασε παρακάτω για 4 περιπτώσεις διάσημων γυναικών που αρνούνται το photoshop ή το ρετούς.

Jamie Lee Curtis

Για την πιο πρόσφατη ταινία της «Everything Everywhere All at Once», η Jamie Lee Curtis αποκάλυψε ότι έχει βαρεθεί να κρύβει το σώμα της. Είπε, «Θέλω να μην υπάρχει τίποτα που να κρύβεται», οπότε έδειξε την πραγματική της κοιλιά για πρώτη φορά από τότε που ήταν 11 ετών.

Kate Winslet

Η Kate Winslet έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για πολλά πράγματα σχετικά με τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής χρήσης του Photoshop. Για τη σειρά της, Mare of Easttown, που πήρε εξαιρετικές κριτικές, αρνήθηκε οποιοδήποτε φίλτρο ή ρετούς κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σκηνών. «Υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έχουν συνδεθεί με αυτόν τον χαρακτήρα, επειδή σαφώς δεν υπάρχουν φίλτρα. Είναι μια πλήρως λειτουργική, ελαττωματική γυναίκα με σώμα και πρόσωπο που κινείται με τρόπο που είναι συνώνυμο της ηλικίας της και της ζωής της, και της καταγωγής της».

Amy Schumer

Για τον ρόλο της στο I Feel Pretty, η Amy Schumer αρνήθηκε οποιοδήποτε ρετούς πάνω της. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Schumer δήλωσε, «Είπα,”Μην με ρετουσάρετε σε αυτή την ταινία. Μην ρετουσάρετε τίποτα. Βλέπεις την κυτταρίτιδα μου. Βλέπεις τις δίπλες μου, οτιδήποτε”. … Είναι ότι νιώθω υπέροχα.»

Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει πει πολλές φορές στη διάρκεια της καριέρας της ότι δεν θέλει να της κάνουν αλλαγές στην εικόνα της. Για το The Duchess του 2018, αρνήθηκε να επιτρέψει να γίνει οποιοδήποτε ρετούς στο σώμα της στις φωτογραφίες για τη δημοσιότητα της ταινίας, μετά τις αρνητικές κριτικές για την αλλοιωμένη εικόνα της στις φωτογραφίες της ταινίας King Arthur.