Χριστίνα Μπόμπα: Η μία κόρη της έχει έμφυτο ταλέντο στη γιόγκα και εκείνη καμαρώνει!

23.03.2022
Χριστίνα Μπόμπα: Η μία κόρη της έχει έμφυτο ταλέντο στη γιόγκα και εκείνη καμαρώνει!
Στην τελευταία της ανάρτηση η ελληνίδα influencer "τρώει τη σκόνη" της αληθινής πρωταγωνίστριας που ακούει στο όνομα Φιλίππα Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή και, προφανώς, από αυτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δίδυμες κόρες της από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη -γνωστές και ως #tanimanidakia.

Μάθημα γιόγκα έκανε η Χριστίνα και η Φιλίππα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και ικανότητα, γεγονός που ενθουσίασε τη μαμά της και μοιράστηκε τα ντοκουμέντα όλο καμάρι.

"Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μάθημα yoga… 🤣 She’s a natural! #filippa #likemotherlikedaughter", γράφει στη λεζάντα η περήφανη μανούλα ενώ στη φωτογραφία η Φιλίππα, όντως, το ζει!

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε -με προγραμματισμένο τοκετό λόγω δίδυμης κύησης- τα κοριτσάκια της στις 23/6/2021. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο διάσημος "χαζομπαμπάς" ο οποίος μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία των θυγατέρων του, ενώ την επόμενη μέρα δεν έκρυψε τη χαρά του με μια άλλη ανάρτηση γεμάτη... χορό.

Δυο μέρες αργότερα η Χριστίνα θέλησε να μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία με τα κορίτσια της, τα #tanimanidakia όπως τις αποκαλούν ήδη από την κοιλιά, και οι ευχές έφτασαν "βροχή".

"Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! ❤️ Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!", γράφει στη λεζάντα και ιδού οι τρεις γυναίκες του Σάκη Τανιμανίδη στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα social media.

Για την ιστορία, τον Σεπτέμβρη ο Σάκης και η Χριστίνα αποκάλυψαν με έναν πολύ χαριτωμένο τρόπο τα ονόματα που διάλεξαν για τις θυγατέρες τους: Αριάννα και Φιλίππα. Της Φιλίππας την "έφεση" τη γνωρίσαμε.. Αναμένουμε και αυτή της αδελφής της.