Ο Alain Delon αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία

23.03.2022
Ο Alain Delon αποφάσισε να πεθάνει με ευθανασία
Ο εμβληματικός ηθοποιός ζήτησε από τον γιο του να τον συνοδεύσει μέχρι τέλους

Ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός Alain Delon αποφάσισε πρόσφατα να καταφύγει στην ευθανασία στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Delon αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του οικειοθελώς, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται και δεν του επιτρέπει πλέον να ενεργεί όπως πριν.

Mila Kunis - Ashton Kutcher: Το τηλεφώνημα και το "ευχαριστώ" που έλαβαν από τον πρόεδρο Zelenskyy

Όπως αναφέρεται, ο 86χρονος ηθοποιός θέλει να πεθάνει οικειοθελώς για να γλιτώσει από οποιεσδήποτε ασθένειες. Ως εκ τούτου, σκοπεύει να καταφύγει στη διαδικασία της ευθανασίας στο άμεσο μέλλον. Η ευθανασία είναι η πρακτική του να τερματίζει κανείς σκόπιμα τη ζωή του για να ανακουφίσει τον πόνο και την ταλαιπωρία του. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η διαδικασία επιτρέπεται, ενώ σε ορισμένες απαγορεύεται.

Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!

Ο θρυλικός ηθοποιός ζήτησε επίσης από τον γιο του, Antony Delon, να τον συνοδεύσει μέχρι τέλους, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε να «εκτελέσει» τον πατέρα του. Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και το 2019 υπέστη διπλό εγκεφαλικό. Αυτή τη στιγμή ζει στην Ελβετία, όπου η διαδικασία της ευθανασίας είναι νόμιμη και επιτρέπεται.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1950 και πρωταγωνίστησε σε πάνω από εκατό ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "Our Story", "In the Bright Sun", "Asterix στους Ολυμπιακούς Αγώνες" και πολλές άλλες. Κέρδισε επίσης πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Σεζάρ του 1985 για τον καλύτερο ηθοποιό για την ερμηνεία του στο "Notre histoire". Το 1991, έλαβε το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας. Στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου κέρδισε την Τιμητική Χρυσή Άρκτο και στο Φεστιβάλ των Καννών έλαβε τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα.