Δημήτρα Ματσούκα: "Ένα από τα καλά της δουλειάς μου είναι ότι δεν περιμένω στις ουρές"

23.03.2022
Δημήτρα Ματσούκα: "Ένα από τα καλά της δουλειάς μου είναι ότι δεν περιμένω στις ουρές"
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη" βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, μιλώντας για τον ανηψιό της, τη δουλειά της αλλά και τη ζήλια και τον ανταγωνισμό.

Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι με την εγκυμοσύνη μιας άλλης γυναίκας»

"Έχω μια πολύ ισχυρή δεύτερη σκέψη για τα πράγματα. Παρατηρώ τη φαιδρότητα, τη γελοιότητα που υπάρχει σε επαγγέλματα όπως τα δικά μας και παρασύρεσαι γιατί ο ναρκισσισμός είναι στην ανθρώπινη φύση πόσο μάλλον σε δουλειές όπως αυτές που κάνουμε εμείς. Προσπαθώ όσο μπορώ να διαχωρίζω τη θέση μου”, είπε αρχικά η ηθοποιός

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ανιψάκι της που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο, λέγοντας: "Είναι η φορά στη ζωή μου που έχω συγκινηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και όλα είναι διαφορετικά. Λόγω covid δε μπορούσαμε να είμαστε με τη Μαρία. Έβλεπα τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου και πάντα τη βλέπω σαν μικρό παιδί. Τον είδα μετά από ένα μήνα. Ένιωσα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Είναι το θαύμα της αθωότητας. Φοβόμουν πάρα πολύ όταν τον άγγιξα, δεν είχα καμία εμπειρία”.

Δημήτρης Μοθωναίος: "Πέντε χρόνια νηφάλιος, αυτή είναι η προσωπική μου επανάσταση"

Μιλώντας για το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα” και την καριέρα της είπε: "Αυτή η σειρά είναι γυρισμένη το 2000 για αυτό νευριάζω όταν με χαρακτηρίζουν 90's. Δεν είμαι 90's, είμαι 00's. Προσπαθούσα να είμαι μια ηρωίδα που δεν θα γίνει αντιπαθής. Ήταν πολύ εύκολο να γίνει. Ήταν ένα κορίτσι που ήταν πολύ εξωστρεφές. Προσπάθησα να το κάνω με έναν τρόπο για να γίνει συμπαθής. Ήταν ένα στοίχημα.Έκανα θυσίες. Έμεινα δυο χρόνια σπίτι μου γιατί οι ρόλοι που μου δίνονταν ήταν αντίστοιχοι της ηρωίδας εκείνης στο "Κάτι τρέχει με τους δίπλα.Έκανα πολύ λίγη τηλεόραση. Έκανα μια αποχή. Έκανα λίγες σειρές. Στα 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Έτσι κατάφερα να πάει το πράγμα σχεδόν όπως το ήθελα. Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Έχω πει όχι".

Σχετικά με τη ζήλια και τον ανταγωνισμό είπε: "Εκ των υστέρων κάποιες φορές έχω ακούσει κάτι και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι όλες οι φωτογραφίες μου ήταν απόλυτα αρμονικές. Είναι μια ανταγωνιστική δουλειά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είσαι έρμαιο των εντυπώσεων που έχουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα”.

Τέλος, η ίδια δήλωσε πως έχει μεγάλη φοβία με τα αεροπλάνα και τις ουρές, αλλά έχει βρει τον τρόπο να τις αποφεύγει.