Η Kate Winslet θυμάται την φρικτή κριτική για το βάρος της μετά τον Τιτανικό | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:25
27/2/2021

Η Kate Winslet θυμάται την "φρικτή" κριτική για το βάρος της μετά τον "Τιτανικό"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κριτική των μέσων ήταν "πολύ ενοχλητική για να την διαβάσει", θυμάται η ηθοποιός.

 

Η Kate Winslet θυμάται την οδυνηρή κριτική που έλαβε για το σώμα της μετά την κυκλοφορία του Τιτανικού. Η 45χρονη τώρα ηθοποιός μίλησε για την "σκληρή" στάση των μέσων στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν εκείνη ήταν 19 ετών.

Δες και αυτό: Εσύ είχες παρατηρήσει το "τικ" της Jennifer Aniston στα "Φιλαράκια";

 

"Ήταν σχεδόν γελοίο πόσο σοκαριστικοί, πόσο επικριτικοί ήταν δημοσιογράφοι μιλώντας για μένα", είπε σε μια νέα συνέντευξη της στο The Guardian. "Προσπαθούσα να καταλαβαίνω ποια ήμουν. Σχολίαζαν το σώμα μου, υπολόγιζαν πόσο ζύγισα, έγραφαν την υποτιθέμενη δίαιτα στην οποία ήμουν. Ήταν φρικτό και τόσο ενοχλητικό να τα διαβάζω". Υπήρχε μια στιγμή, στην οποία η Joan Rivers είπε για το σώμα της Winslet πως "Αν έχανε 5 κιλά, ο Leo θα μπορούσε να χωρέσει στην πόρτα". 

Αυτό το είδες; Salma Hayek για σκηνή σεξ στην οποία συμμετείχε: "Σπάραξα στο κλάμα"

 

Τα δημόσια σχόλια "έβλαψαν" την εμπιστοσύνη της, ενώ ήταν επιφυλακτική να ακολουθήσει μια καριέρα στο Hollywood, γιατί όπως είπε, "Θυμάμαι να σκέφτομαι: 'Θεέ μου, αν αυτό μου λένε στην Αγγλία, τότε τι θα συμβεί όταν φτάσω εκεί;".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ