Emma Heming: Η φωτογραφία που ανέβασε για την επέτειο γάμου της με τον Bruce Willis, θα σε συγκινήσει

Emma Heming: Η φωτογραφία που ανέβασε για την επέτειο γάμου της με τον Bruce Willis, θα σε συγκινήσει
(photo: Instagram)
Mια διαφορετική επέτειο γάμου βίωσε χθες η Emma Heming, καθώς όπως είναι γνωστό ο σύζυγος της Bruce Willis, πάσχει από άνοια και δεν ήταν «παρών» στη σημαντική γιορτή του ζευγαριού.

Η Emma ανέβασε στο instagram μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια γάμου με τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Ξύπνησα με την καρδιά μου γεμάτη, αλλά αυτό στο οποίο επέστρεφε το μυαλό μου ήταν μια άλλη πράξη καλοσύνης που ήθελα να μοιραστώ χθες, καθώς με ενέπνευσε.

Παρεπιπτόντως σε μια σχολική εκδήλωση για τα παιδιά μας, ανέφερα στη φίλη μου ότι η επέτειος μας ήταν αύριο. Αργότερα εκείνη την ημέρα έλαβα ένα μήνυμα από τη φίλη μου που έλεγε ότι μου άφησε «κάτι μικρό» στην πόρτα μου. Ήταν αυτό το γλυκό μπουκέτο λουλούδια (στη φωτογραφία) με ένα σημείωμα που έγραφε μεταξύ άλλων Happy Anniversary.

Με έκανε να σκεφτώ πόσο δύσκολοι μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι «ειδικών περιστάσεων» για αυτούς που προσφέρουν φροντίδα. Όταν συνήθως ο άνθρωπος μας αναγνώριζε το γεγονός, τώρα ο εγκέφαλός του που αλλάζει απλά δεν μπορεί να το κάνει. Και αυτό είναι.

Οπότε το θέμα μου είναι αυτό. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει κάποιον άλλο, μη ρωτάτε τι μπορείτε να κάνετε, απλώς κάντε το. Αυτή η τυχαία πράξη καλοσύνης θα μείνει ειλικρινά μαζί μου για πολύ καιρό».

{https://www.instagram.com/p/CqDU7iGLD_8/}

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση , όταν εμφανίστηκε στο πρώτο του βίντεο μετά τη διάγνωση της άνοιας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Willis γιόρτασε τα 68α γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ένα μήνα αφότου ανακοινώθηκε ότι είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η πρώην σύζυγός του Demi Moore, φαίνεται ο ηθοποιός να τραγουδά «χρόνια πολλά» μαζί με τα παιδιά του.

Η Emma μοιράστηκε ένα γλυκό μοντάζ στο Instagram που περιείχε κλιπ του συζύγου της να περνά χρόνο με την οικογένειά του και να παίζει με τα παιδιά του. «Είναι καθαρή αγάπη. Είναι τόσο αγαπημένος. Και θα τον αγαπώ πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

{https://www.instagram.com/reel/Cp_EC-ru8MP/

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε την επόμενη μέρα η Emma ανέφερε: «Λοιπόν, περάσαμε τόσο υπέροχα γιορτάζοντας τον σύζυγό μου χθες. Πέρασε τα καλύτερα. Λάτρεψε τη μηλόπιτα του. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων. Έτσι τα καταφέραμε. Μαντέψτε όμως τι θα γίνει αύριο; Είναι η επέτειος του γάμου μας. Επομένως, είμαι σίγουρη ότι θα νιώσω όλα τα συναισθήματα».

bruce-3.jpg

Η Emma συνέχισε: «Θα σε σώσω με αυτό. Αλλά περίμενε μέχρι να δεις αυτό το reel. Αλλά ούτως ή άλλως, έχουμε τόσα πολλά όμορφα πράγματα και διασκεδαστικά πράγματα να περιμένουμε. Τα γενέθλια της Mable πλησιάζουν. Γίνεται έντεκα. Η Evelin θα να γίνει εννιά».

Και πρόσθεσε: «Και μετά η γέννηση του πρώτου εγγονού της Demi και του Bruce - του θετού εγγονού μου - για την οποία είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι. Έτσι, τόσα διασκεδαστικά πράγματα να περιμένουμε. Τόσα πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες».