Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια, δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τον σύζυγό της

22.03.2023
Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια, δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τον σύζυγό της
Ο Λέων Πατίτσας εύχεται στη γυναίκα της ζωής του τα πιο τρυφερά λόγια, εκφράζοντας δημόσια τα αισθήματά του για εκείνη.

Οι εικόνες από τα φαντασμαγορικά γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά στο Κάιρο το περασμένο Σαββατοκύριακο έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε τα 40 χρόνια της και τα γιόρτασε με τους φίλους της στο Κάιρο, όπως τραγουδούσε πριν από πολλά χρόνια η Κωνσταντίνα.

Είδαμε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια αλλά και η κουμπάρα της, η Καλομοίρα και α΄λλες καλεσμένες και κολλητές της φίλες, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου.

{https://www.instagram.com/p/Cp_A_gKNA5u/}

Σήμερα είχαμε ακόμη μία σχετική ανάρτηση που ήρθε από τον σύζυγο της εορτάζουσας. Ο Λέων Πατίτσας μοιράστηκε τρεις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες του με τη Μαριέττα από τις Πυραμίδες και η λεζάντα με την οποία τις συνόδευσε ξεχείλιζε αγάπη.

"Μαριέττα είσαι η καλύτερή μου φίλη, η αγάπη μου και το άλλο μου μισό. Ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλλάσσει το μέλλον αλλά και να περάσουμε όλα τα γενέθλιά μας μαζί. Σ' αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις και λπίζω αυτός ο χρόνος να σου φέρι όλη την ευτυχία που αξίζεις", γράφει μαζί με το Happy Birthday My Love ο 47χρονος εφοπλιστής και συγκινεί!

{https://www.instagram.com/p/CqETg3YoR2n/}

Κατερίνα Καινούργιου - Μαριέττα Χρουσαλά: Το "παράξενο" κοινό που μοιράζονται οι δυο διάσημες Ελληνίδες [photos]

Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 10χρονη Μάργκω, τον 8χρονο Σπύρο και τον 5χρονο Κωνσταντίνο.

{https://www.instagram.com/leonpatitsas7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.03.2023 - 11:53