Maestro: Παγκόσμια αποθέωση και ο Παπακαλιάτης έχει στο πλευρό του τους διάσημος Έλληνες της Αμερικής

22.03.2023
Maestro: Παγκόσμια αποθέωση και ο Παπακαλιάτης έχει στο πλευρό του τους διάσημος Έλληνες της Αμερικής
(photo: @tedsarantos)
Μόλις πριν από τέσσερις μέρες άρχισε να παίζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου και είναι ήδη στο Top 10 παγκοσμίως. Το φαινόμενο Maestro γιορτάστηκε the Greek Way στο Λος Άντζελες.

Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην Ελλάδα συνεχίζεται - και δικαίως - και εκτός συνόρων. Πριν από τέσσερις μέρες ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι του Maestro και ο δημιουργός του το γιόρτασε με μια ξεχωριστή ανάρτηση και ένα γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη, η οποία ήταν τουλάχιστον συγκλονιστική στον ρόλο της Μαρίας στη σειρά.

Ένα χαριτωμένο βίντεο από τα γυρίσματα μοιράστηκε ο Χριστόφορος με τη Μαρία Καβογιάννη να του μιλά στα αγγλικά και να του λέει, επί της ουσίας, ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι πολύ στενά για εκείνη (και για όλους). Τελικά τα όσα έλεγαν γελώντας έγιναν πραγματικότητα και η συγκίνηση δεν περιγράφεται.

«Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο Maestro in Blue», έγραφε, μεταξύ άλλων ο δημιουργός.

{https://www.instagram.com/p/Cp51nybAjFD/}

Σήμερα η σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ στη χώρα μας βρίσκεται ήδη στο Top 10 του Netflix παγκοσμίως, αλλά και σε διαφορετικές χώρες ξεχωριστά.

{https://www.instagram.com/p/CqFHfs7uU4h/}

Στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της σειράς είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη μάζωξη καθώς για την περίσταση ο Ted Sarandos, Διευθύνων Σύμβουλος του Neflix και ελληνικής καταγωγής ο ίδιος είχε καλέσει όλους τους διάσημους συμπατριώτες του που διαπρέπουν στο εξωτερικό για να στηρίξουν και να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τη μεγάλη στιγμή του Maestro.

Ο John Stamos, η Nia Vardalos, η Maria Menounos μεταξύ άλλων, καμάρωσαν για την επιτυχία του πρώτου ελληνικού πρότζεκτ που προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα και αγκάλισαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με πολλή αγάπη. Όλοι μαζί δε, απόλαυσαν ένα δείπνο και γιόρτασαν τη μεγάλη επιτυχία με το βλέμα σε όλα αυτά που έρχονται στο μέλλον.

{https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.03.2023 - 17:36