Maestro: Το Twitter υποκλίθηκε στη Μαρία Καβογιάννη και έχει βρει ήδη τον δολοφόνο

21.10.2022
Maestro: Το Twitter υποκλίθηκε στη Μαρία Καβογιάννη και έχει βρει ήδη τον δολοφόνο
Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη άφησε τους φανς με ανατριχίλα αλλά και θυμό γιατί -λόγω 28ης Οκτωβρίου- θα πρέπει να περιμένουν 2 εβδομάδες για τη συνέχεια.

Maximum Respect στη Μαρία Καβογιάννη! Πρώτος την αποθέωσε -προκαταβολικά- ο ίδιος ο δημιουργός και χθες, μετά την προβολή το δεύτερου επισοδείου του Maestro του ακολούθησε σύσσωμο το Twitter.

Η βίαιη σκηνή του ξεσπάσματος του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης) στη Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) και τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) -μια ακραία σκηνή που, στην ουσία καταδικάζει την ενδοοικογενειακή, και όποιου άλλου είδους, βία- συγκλόνισε το κοινό που υποκλίθηκε και στους τρεις πρωταγωνιστές της και κυρίως στην κυρία της ομάδας για τη συνολική της ερμηνεία.

Το επεισόδιο κράτησε τους πάντες σε εγρήγορση με το trailer να δίνει μια γερή γεύση του τι θα ακολουθήσει. Από το πρώτο κιόλας πλάνο του πρώτου επεισοδίου είδαμε κάποιον να σέρνει ένα πτώμα. Το πτώμα ήταν του Χαράλαμπου και χθες είδαμε ότι εκείνος που τον έσερνε ήταν ο Δάσκαλος Παπακαλιάτης. Φυσικά δεν ξέρουμε αν ήταν και αυτός που τον σκότωσε (ποντάρουμε τα ρέστα μας ότι δεν ήταν) αλλά οι εικασίες τύπου "Έγκλημα στο Orient Express" ξεχείλισαν στο Twitter καθώς δεν ήταν μόνο ένας άνθρωπος που θα ήθελε νεκρό τον συγκεκριμένο. Παρεμπιπτόντως, ένα "Chapeau" και στον Γιάννη Τσορτέκη είναι απαραίτητο! Καθηλωτικός στην ερμηνεία του, είτε μιλά είτε όχι!

Επιστρέφοντας στα σενάρια για τον φόνο, πάντως, οι φανς έχουν δει το trailer με προσοχή και έχουν αναγνωρίσει το χέρι του δολοφόνου στην καραμπίνα. Η Μαρία σκότωσε τον άντρα της, λένε. Είναι βέβαια το προφανές και δεν είναι σίγουρο, όμως θα δούμε...

Το θέμα είναι πως δεν θα δούμε κάτι μέχρι τις 3 Νοεμβρίου και ο κόσμος του Maestro είναι έξαλλος. Την ερχόμενη Πέμπτη είναι παραμονή της 28ης Οκτωβρίου και δεν θα προβληθεί επεισόδιο οπότε πάμε για την επόμενη εβδομάδα. Υπομονή. Μέχρι τότε, ιδού το trailer...

Ζωή Κίττα