The Crown: Η πέμπτη σεζόν έχει επίσημο trailer και η βασιλική οικογένεια... πονοκέφαλο

20.10.2022
The Crown: Η πέμπτη σεζόν έχει επίσημο trailer και η βασιλική οικογένεια... πονοκέφαλο
Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς του Netflix έχει ξεκινήσει. Στις 9 Νοεμβρίου "ανεβαίνουν" στην πλατφόρμα τα 10 επεισόδια του πέμπτου κύκλου και μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer. Το Παλάτι δεν θα κοιμηθεί απόψε!

Τα γυρίσματα της έκτης σεζόν του The Crown μπορεί να σταμάτησαν ως φόρος τιμής για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ πριν από δυο μήνες, όμως η προβολή της πέμπτης προχώρησε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μονός αριθμός σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια αμηχανία και πάλι, μέχρι να "γνωριστούμε" ξανά με το καστ, το οποίο, ως γνωστό, αλλάζει κάθε δύο σεζόν. Χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να συνηθίσουμε τα νέα πρόσωπα που ενσαρκώνουν τα... παλιά. Υπομονή, λοιπόν, σε πρώτη φάση.

Έχουμε τους Elizabeth Debicki και Dominic West να παίρνουν σκυτάλη από τους πολυβραβευμένους Emma Corrin και Josh O’Connor, στους ρόλους της Diana και του Καρόλου, αντίστοιχα ενώ η Imelda Staunton αναλαμβάνει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την Olivia Colman και η Olivia Williams γίνεται Camilla μετά την Emerald Fennell, η οποία, παρεμπιπτόντως, συνάντησε live και την πραγματική νυν βασιλική σύζυγο.

Στους υπόλοιπους, βασικούς ρόλους έχουμε τον Jonathan Pryce στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, τη Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον Jonny Lee Miller (ναι, τον πρώτο σύζυγο της Angelina Jolie, αγνώριστο, όμως) στον ρόλο του πρωθυπουργού John Major [φωτό κάτω].

Το trailer βρίσκεται ήδη στον "αέρα" εδώ και λίγη ώρα και έχει ήδη "ανάψει" φωτιές. Μεταφέρει τις εξελίξεις στη δεκαετία του '90 που έχει συνδεθεί με απανωτά σκάνδαλα, συμπεριλαμβανομένων και των διαζυγίων τόσο του διαδόχου -τότε- όσο και του αδελφού του, πρίγκιπα Andrew.

Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε και τον Salim Daw ως Mohamed Al-Fayed, τον Khalid Abdalla ως τον γιο του, Dodi αλλά και τον Humayun Saeed στον ρόλο του μεγάλου, όπως λέγεται, έρωτα της πριγκίπισσας, Dr. Hasnat Khan.

Hasnat Khan: Πού είναι σήμερα ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας Diana

Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα, ακούμε τον Κάρολο να μιλά για πιο μοντέρνα προσέγγιση της μοναρχίας και τη μητέρα του να τον αντικρούει ως προς τίνος η συμπεριφορά θέτει σε κίνδυνο την επιβίωσή της και τον δούκα του Εδιμβούργου να συμβουλεύει τη νύφη του (με την οποία είχαν μια ιδιαίτερη σχέση) να "σιωπήσει".

Ιδού το trailer και πάμε: 20 και σήμερα!

Ζωή Κίττα