Μαύρο Ρόδο: Έρχεται η ώρα για τη συνάντηση Θέμη - Ηγουμένης και το Twitter ξεσάλωσε

20.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Έρχεται η ώρα για τη συνάντηση Θέμη - Ηγουμένης και το Twitter ξεσάλωσε
Η πρώτη σκηνή ανάμεσα στην Κατερίνα Διδασκάλου και τον Λεωνίδα Κακούρη στο Μαύρο Ρόδο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από του φανς της σειράς που τους απολάμβαναν ως Δούκα και Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Ολοένα και ανεβαίνει στους δείκτες τηλεθέασης το Μαύρο Ρόδο του Mega οι φανς όμως έδειξαν την αντίδρασή τους στην απόφαση του σταθμού να πάρει πίσω την έξτρα μέρα που τους χάρισε αυτή την εβδομάδα.

Αρχικά, το σίραλ προβαλλόταν τρεις μέρες, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη. Αυτή την εβδομάδα υπήρξε επεισόδιο και την Τετάρτη και τώρα βλέπουμε το πρόγραμμα να έχει επανέλθει στο αρχικό.

Έστω!

Σίγουρα η σχέση Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης) και Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού και περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Όμως με τις εικόνες της άλλης πολυαναμενόμενης συνάντησης να έχουν ήδη διαρρεύσει, το ενδιαφέρον μεταφέρεται και στη στιγμή που ο Θέμης (Λεωνίδα Κακούρης), έξαλλος από την απόφαση του γιου του να τον παρακούσει και να παραμείνει στο χωριό για να ελέγξει τη στατικότητα του μοναστηριού, πηγαίνει εκεί, συναντά την Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου) και της ζητά να αποδεσμεύσει στον Πέτρο.

Εκείνη συμφωνεί και, όντως, διώχνει τον νεαρό από το μοναστήρι στη στιγμή που ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί το νέο τρόπο ζωής του μετά μια περιπέτεια που έχει με την υγεία του.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι ο Μπόγρης έχει στήσει όλο το σκηνικό με τον ξυλοδαρμό του και ο Σαράντος παγιδεύει τον συνεργό του ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν, ενώ η Αλεξία αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αγγελική πού βρίσκεται ο Καστρινός. Τέλος, η Ευτυχία βλέπει ξαφνικά μπροστά της την κόρη της και ο ο Πέτρος με τον Γεράσιμο έρχονται σε ρήξη!

Αναμένοντας το επεισόδιο της Κυριακής λοιπόν, ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα tweets για την iconic συνάντηση των "Σεβαστών"!