Maestro: Σήμερα το νέο επεισόδιο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει προκαταβολικά τη Μαρία Καβογιάννη

20.10.2022
Maestro: Σήμερα το νέο επεισόδιο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει προκαταβολικά τη Μαρία Καβογιάννη
Μετά τη μεγάλη πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας, το νέο επεισόδιο του Maestro φαίνεται, σύμφωνα με τον δημιουργό του, να ανήκει στη Μαρία Καβογιάννη. Ιδού τι ανέφερε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μια γεύση του τι να περιμένουμε γενικότερα.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση πραγματοποιήθηκε και "σάρωσε" στην τηλεθέαση με τους φανς να μετρούν αντίστροφα ήδη από την περασμένη Πέμπτη.

Σήμερα, λοιπόν, 20/10/2022 ο Maestro επιστρέφει στις οθόνες μας και ο δημιουργός του ξεχωρίζει με ένα συγκεκριμένο post την πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

"Απόψε δίνει ρεσιτάλ η Μαρία Καβογιάννη" γράφει ο Χριστόφορος και όντως, μια γεύση την παίρνουμε από το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει.

εφαΩ

Έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση του τι συμβαίνει στο σπίτι της Μαρίας (Μαρία Καβογιάννη) που μαζί με τον γιο της, Σπύρο (Γιώργος Μπένος) οι οποίοι γίνονται αποδέκτες ωμής βίας από τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης) και τώρα θα δούμε αυτές τις σκηνές σε πλήρη εξέλιξη. Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) παίρνει θέση απέναντι στα όσα περνούν οι άνθρωποι με τους οποίου έχει αναπτύξει προσωπική σχέση ήδη αλλά πολύ γρήγορα διαπιστώνει πως υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να προσπεράσει. Θα το κάνει; Η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει και ο Ορέστης θα το αντιληφθεί με σκληρό τρόπο.

Την ίδια στιγμή, τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Στον αντίποδα της σκληρής σκηνής στην οικογένεια της Μαρίας έχουμε τη ρομαντική πρώτη κοινή σκηνή του Ορέστη με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) στο πιάνο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε κι ένα backstage κομμάτι της προετοιμασίας στα social media. Ιδού μια γεύση ενώ μετράμε αντίστροφα για το βράδυ.

Ζωή Κίττα