Ο Μιχάλης Κουινέλης είχε γενέθλια και η φωτογραφία με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους είναι φανταστική

22.03.2023
Ο Μιχάλης Κουινέλης είχε γενέθλια και η φωτογραφία με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους είναι φανταστική
(photo: iviadamou)
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν καταφέρει να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο να εργάζονται στην Αθήνα αλλά να ζουν στην επαρχία!

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια στο X Factor όταν εκείνη ήταν μαθήτρια και για τον λόγο αυτό δεν είχε συμβεί τίποτα τότε! Η σχέση τους ξεκίνησε χρόνια αργότερα.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο [σ.σ. σήμερα η Ήβη είναι 29 ετών]. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Stavento, όπως συνηθίζουμε να τον λέμε, σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Κώστα Τσουρό και το «Mega Καλημέρα» πριν από έναν χρόνο.

{https://www.instagram.com/p/CoRxbWpIomM/}

Ο Νίκος Μουτσινάς και 29 φίλοι του τραγουδούν "Imagine" και γίνονται viral

Οι δυο τους είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια όμως γάμο δεν έχουν κάνει - και ούτε πρόκειται, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο Μιχάλης στην ίδια συνέντευξη (και όχι μόνο). «Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», είχε πει τότε ο Μιχάλης και αν αυτό είναι απόφαση και των δύο, αυτό μας... περισσεύει.

Την ευτυχία τους έχει συμπληρώσει η κόρη τους, Ανατολή, η οποία σήμερα είναι 5 ετών και ποζάρει μαζί με τους γονείς της για τα γενέθλια του μπαμπά, ο οποίως έγινε 44 ετών. «Best dad and husband… Σου ευχόμαστε όλα τα καλά του κοσμου.. τα αξίζεις…σ’αγαπώ…», γράφει στη λεζάντα η μαμά Ήβη και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με την αφορμή.

{https://www.instagram.com/p/CqGKnhsIy3x/}

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Η κόρη τους ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τους single

Από τότε που έγιναν γονείς, οι δυο τους έχουν κάνει την Αλεξανδρούπολη, πατρίδα εκείνου, μόνιμη κατοικία και πηγαινοέρχονται για τις δουλειές τους στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις αν έχουν περιοδεία.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.03.2023 - 18:04