Τom Cruise: Θα είναι απών σε ακόμα μία σημαντική στιγμή της κόρης του, Suri

Τom Cruise: Θα είναι απών σε ακόμα μία σημαντική στιγμή της κόρης του, Suri
(Photo by James Devaney/WireImage)
O χρόνος περνάει σαν νεράκι και φυσικά θα συμφωνήσουμε. Σαν χθες θυμόμαστε την πιτσιρίκα Suri Cruise να κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη με τη μαμά της, Katie Holmes. Σήμερα η Suri είναι μια σχεδόν 17χρονη κοπέλα που θα ξεκινήσει να πηγαίνει κολέγιο, αλλά υπάρχει ένα άτομο που δυστυχώς δεν θα είναι δίπλα της σε αυτή τη στιγμή και αυτό δεν είναι άλλο από τον μπαμπά της, Τom Cruise.

«Δεν έχει κανέναν ρόλο» στη ζωή της Suri μετά το αναπάντεχο διαζύγιο του 2012 με τη Holmes, είπε μια πηγή στη Daily Mail.

Η ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με την κόρη της και χαίρεται που εκείνη θέλει να μείνει στο Μανχάταν και να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας. «Η Suri κάνει αίτηση σε σχολεία παντού. Η Kate θέλει πραγματικά να μείνει στη Νέα Υόρκη για να μπορούν να είναι κοντά η μία στην άλλην», είπε η πηγή. «Η Κate είναι πολύ περήφανη για αυτήν αλλά είναι επίσης εξαιρετικά υπερπροστατευτική». Και όπως κάθε μαμά όταν έρχεται η ώρα να φύγει το παιδί της από το σπίτι έτσι και η Holmes «κατακλύζεται» από ανάμεικτα συναισθήματα.

Το red carpet σύνολο της Katie Holmes έγινε viral για τους λάθος λόγους

{https://www.instagram.com/p/COp5zXonlSp/}

Ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για τη σχέση του διάσημου πατέρα και της κόρης του αφού δεν έχουν συναντηθεί από το 2013, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Holmes. Φαντάσου λοιπόν, πόσες σημαντικές στιγμές από τη ζωή της έχει χάσει ο Tom και όπως όλα δείχνουν δεν θα παρευρεθεί ούτε στην αποφοίτηση του γυμνασίου.

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε επειδή η ηθοποιός δεν ήθελε η Suri να μεγαλώσει στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Παρά όμως την απόμακρη σχέση τους, ο Τοm προφανώς βοηθάει χρηματικά και θα καλύψει τα δίδακτρα της κόρης του στο κολέγιο, ακόμη και όταν τελειώσει η διατροφή των 400.000 δολαρίων που δίνει το μήνα μέχρι εκείνη να κλείσει τα 18.

Γεγονός είναι ότι η Holmes που είναι και μάνα και πατέρας, έχει μεγαλώσει μια «πολύ έξυπνη και ώριμη» νέα γυναίκα και «βάζει πάντα τη κόρη της πάνω απ’ όλα».

Η Katie Holmes και η Suri ποζάρουν με ρούχα που έφτιαξαν οι ίδιες

Τα συγχαρητήριά μας Katie!