Το red carpet σύνολο της Katie Holmes έγινε viral για τους λάθος λόγους

17.12.2022
Το red carpet σύνολο της Katie Holmes έγινε viral για τους λάθος λόγους
Η ηθοποιός σχολιάστηκε έντονα για την κακόγουστη επιλογή της

Η Katie Holmes γενικά έχει μια καλή φήμη σε ό,τι αφορά το στυλ της και έχει κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Αλλά το look της στο Jingle Ball που πραγματοποιήθηκε στο Madison Square Garden έγινε viral επειδή ήταν κακό. Έχοντας φυσικό μακιγιάζ και beachy waves στα καστανά μαλλιά της, η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες, σκούρο μπλε μίνι φόρεμα σε σχήμα αφηρημένου φιόγκου πάνω από τζιν με ακατέργαστο στρίφωμα και μαύρα παπούτσια New Balance.

Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει τι την παθιάζει ως φωτογράφο και, ομολογούμε ότι δεν το φανταζόμασταν καθόλου

Κυρίως φορεμένα από stars όπως η Rachel Bilson, η Ashley Tisdale, η Zoe Saldana και ακόμη και η Jessica Alba, τα φορέματα σε συνδυασμό με τζιν ήταν βασικό στοιχείο των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από πλισέ μίνι φορέματα μέχρι μποέμ κομμάτια, η τάση καλωσόρισε όλα τα στυλ, τα χρώματα και τις εφαρμογές. Όμως, με τα χρόνια που πέρασαν, ο συνδυασμός πλέον θεωρείται στυλιστικό λάθος.

Salma Hayek: Στα 56 της λέει «όχι» στα botox και αποκαλύπτει τα μυστικά για να αντιμετωπίζει τον χρόνο με φυσικό τρόπο

Για την εμφάνιση της Holmes έγιναν πολλά σχόλια, που μεταξύ άλλων ρωτούσαν αν είμαστε στο 2002, ενώ οι περιγραφές του look κυμαίνονταν από "τρελό" έως "υπερβολικό". Τα σχόλια προκάλεσαν ακόμη και την επίσημη απάντηση από τη στιλίστρια της Holmes, Brie Welch, σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί την κριτική. "Αποφασίσαμε ότι οι λεπτομέρειες με πλούσιο χρώμα και διακριτικό μπούστο στο τοπ ήταν κομψές και θα ήταν διασκεδαστικό αν συνδυαζόταν με τζιν, δημιουργώντας μια πιο νεανική αίσθηση για το Jingle Ball και την ατμόσφαιρα εκεί", είπε η Welch, προσθέτοντας υποστηρικτικά ότι η Holmes "είναι κάτι παραπάνω από ικανή να δείχνει cool φορώντας μια τάση 20 χρόνια αργότερα."