Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη μαμά της και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μοιάζουν

17.12.2022
Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη μαμά της και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μοιάζουν
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία "Babylon"

Η Margot Robbie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη μητέρα της στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, "Babylon", και έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτήν. Οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν από την απίστευτη ομοιότητα μεταξύ της 32χρονης υποψήφιας για Όσκαρ και της 65χρονης φυσιοθεραπεύτριας μητέρας της μετά την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα στο Los Angeles.

Valerie Morris: Η απίστευτη ομορφιά της μαμάς της Naomi Campbell κάνει τους fans να νομίζουν ότι είναι αδελφές

Ποια είναι λοιπόν η Sarie Kessler; Η ηθοποιός και η μητέρα της είναι πολύ δεμένες, και η Sarie μεγάλωσε τη Margot και τα τρία αδέρφια της ως ανύπαντρη μητέρα στο Queensland της Αυστραλίας, αφού ο πατέρας τους Doug Robbie Ρόμπι, ένας μεγιστάνας που ασχολιόταν με το ζαχαροκάλαμο, έφυγε από το σπίτι.

O Bruce Willis ποζάρει με όλες του τις γυναίκες εν μέσω θρίλερ με τη διαθήκη του

Η Margot και η μητέρα της είναι τόσο δεμένες που η ηθοποιός είπε κάποτε στη Vogue Australia ότι ξόδεψε τον πρώτο της μισθό στη μητέρα της. «Τα ξόδεψα για να σε ξεπληρώσω, μαμά. Δεν θυμάσαι; Ήμουν τόσο χρεωμένη μέχρι το τέλος του γυμνασίου. Όλα όσα σου χρωστούσα τα είχα γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί και κάθε φορά που έπαιρνα μισθό πλήρωνα το χρέος μου, αλλά μετά κράτησα το χαρτί γιατί στο τέλος ήταν τόσο ικανοποιητικό να ξέρω ότι τα είχα πληρώσει όλα».

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Margot Robbie, "Babylon", έχει ως φόντο μια ηδονική, τροφοδοτούμενη από ναρκωτικά και μη απολογητική σκηνή του Χόλιγουντ. Στην ταινια επίσης πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.