Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

19.04.2021
Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της
Γενέθλια για τη δεσποινίδα Cruise και η μαμά της μοιράστηκε τρεις πολύ γλυκές στιγμές της.

Μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της μοναχοκόρης της στα social media η Katie Holmes, αποφεύγει όμως να δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπό της. Τουλάχιστον στις πρόφατες λήψεις γιατί όταν ποστράρει παλιότερες φωτογραφίες τις δείχνει κανονικά. Μία τέτοια περίπτωση και η σημερινή.

Η Suri έχει γενέθλια και για τα 15 της χρόνια η μητέρα της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις φωτογραφίες της. Στην πρώτη βλέπουμε τη μικρή, προφανώς σε γενέθλιά της πάλι, αλλά πολύ παλιότερα, με δυο φιλαράκια της, ενώ στις επόμενες δύο βλέπουμε τη μαμά και την κόρη σε δυο πολύ τρυφερές στιγμές.

Ιδού και χρόνια πολλά.

Η Katie Holmes και ο Tom Cruise αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2005 ύστερα από μία μόλις επτά εβδομάδων σχέση. Η μοναχοκόρη τους γεννήθηκε το 2006, ανήμερα της επετείου του πρώτου τους ραντεβού, όπως έχουν πει χαρακτηριστικά και τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου παντρεύτηκαν σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στην Ιταλία. Ύστερα παό επτά χρόνια αρραβώνα και πεντέμιση γάμου, τον Ιούνιο του 2012 δηλαδή, η Katie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μαμά και κόρη ζουν στη Νέα Υόρκη και έχουν αναπτύξει μία πολύ στενή σχέση ενώ πέρα από τις φήμες που αμφισβητούν ακόμη και την πατρότητα του Cruise, η αλήθεια είναι ότι τελυταία φορά που η κάμερα τους κατέγραψε μαζί ήταν το 2013. Από τότε, ακόμη κι αν πατέρας και κόρη έχουν βρεθεί, δεν το έχει μάθει κανείς.

Όσο για την προσωπική ζωή της 42χρονης ηθοποιού; Γενικά την κρατά ιδιαίτερα προφυλαγμένη, όμως τις δύο τελευταίες τις σχέσεις τις παρουσίασε στο κοινό. Με τον μεν Jamie Foxx είχαμε τα "φανερώματα" λίγο πριν οι δυο τους χωρίσουν τελικά, ενώ με τον νυν σύντροφό της, Emilio Vitollo, έχει φανεί ιδιαίτερα εκδηλωτική και όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά εμφανίστηκε και στο Instagram του κανονικότατα!