Riley Keough: Γιατί η κόρη της Lisa Marie Presley είναι βαθιά ταραγμένη με την γιαγιά της, Priscilla 

Riley Keough: Γιατί η κόρη της Lisa Marie Presley είναι βαθιά ταραγμένη με την γιαγιά της, Priscilla 
(Photo by Michael Kovac/Getty Images for The Humane Society Of The United State )
Η Riley Keough και οι αδερφές της, Harper και Finley, κληρονόμησαν την περιουσία του παππού τους Elvis Presley όταν η μητέρα τους, Lisa Marie Presley, πέθανε με τραγικό τρόπο αλλά η εξέλιξη όσον αφορά τη διαχείριση της περιουσίας είναι δραματική.

Η γιαγιά της Riley, Priscilla Presley, προσέβαλε τη διαθήκη της εκλιπούσας κόρης της - αμφισβητώντας συγκεκριμένα μια τροπολογία του 2016 που την αντικατέστησε ως συνδιαχειρίστρια με τον Riley και τον αείμνηστο αδερφό της, Benjamin.

Στο ερώτημα που προκύπτει του πώς η Riley βλέπει όλο αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο δράμα, η απάντηση όπως αναφέρει το Entertainment Tonight είναι ότι «το οικογενειακό δράμα είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θέλει να ασχοληθεί η Riley» και ότι είναι «βαθιά ταραγμένη με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα».

Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της

Η πηγή προσθέτει επίσης ότι η Riley «ελπίζει να είναι ακόμα ένα τεράστιο μέρος» της ζωής της αδερφής της εν μέσω της διαδικασίας επιμέλειας, ενώ μια άλλη πηγή σημειώνει ότι «ελπίζει ότι όλα στην οικογένειά της θα πάνε τελικά καλά».

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Joel Weinshanker, Managing Partner στην Elvis Presley Enterprises, έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση λέγοντας ότι η Lisa Marie ήταν «αρκετά σίγουρη και πολύ άμεση» για τα πρόσωπα στα οποία ήθελε να αφήσει την κληρονομιά του Elvis, προσθέτοντας ότι «Αυτοί ήταν πάντα η Riley και ο Ben».

Lisa Marie Presley: Η επίσκεψη στον τάφο του γιου της λίγες μέρες πριν τον θάνατό της και τα λόγια που μοιράστηκε με φίλο της

«Δεν υπήρχε ποτέ ερώτημα στο μυαλό της ότι τα παιδιά της θα ήταν οι διαχειριστές και ότι θα το έβλεπαν ακριβώς όπως εκείνη», υποστήριξε. «Προφανώς, όταν ο Ben έφυγε από τη ζωή, η Riley θα αναλάμβανε το θέμα. Αν και η Riley είναι σταρ του κινηματογράφου, είναι μια βραβευμένη σκηνοθέτις, έδειχνε πάντα ενδιαφέρον και ήξερε ότι, μια μέρα, θα ήταν υπεύθυνη για τα πράγματα».

{https://www.instagram.com/p/CKzImEuhB8k/}

Εν τω μεταξύ, η Priscilla μοιράστηκε μια δική της δήλωση, όπου ανέφερε: "Υπάρχει ένα άτομο στην οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειάς μας. Αυτό το άτομο δεν είναι εκπρόσωπος του Elvis ή της οικογένειάς μας. Επιτρέψτε μας το χρόνο που χρειαζόμαστε για να εργαστούμε μαζί και να το λύσουμε αυτό. Παρακαλούμε αγνοήστε τον “θόρυβο”. Καθώς ήμουν πάντα εκεί για την κληρονομιά του Elvis, την οικογένειά μας και τους fans, θα συνεχίσω να χαράσσω μια πορεία προς τα εμπρός με σεβασμό, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, ακεραιότητα και αγάπη».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 09:12