Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει τη Χαρούλα Αλεξίου που τον αποθεώνει πρώτη

23.03.2023
Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποθεώνει τη Χαρούλα Αλεξίου που τον αποθεώνει πρώτη
Την παγκόσμια αναγνώριση γνωρίζει ε΄δω και λίγες μέρες το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αυτό στάθηκε αφορμή (και) για δημόσιες εξομολογήσεις.

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει που έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του Maestro In Blue, όπως είναι το όνομα με το οποίο ταξιδεύει στο εξωτερικό η σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ εδώ, στην Ελλάδα, και το feedback είναι, τουλάχιστον, διθυραμβικό, τη στιγμή, μάλιστα που τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Παγκόσμια αποθέωση για τη σειρά που ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη της μυθοπλασίας και στην πρεμιέρα της στην Αμερική ο δημιουργός της είχε κοντά του όλους τους διάσημους Έλληνες της χώρας, όπως τον Ted Sarandos, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Netflix, τη Maria Menounos, τον John Stamos και τη Nia Vardalos, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον δημιουργό όσο και για όλους τους συντελεστές της σειράς.

{https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2/}

Και εντός Ελλάδας, όμως, το κύμα αγάπης συνεχίζεται με ένταση. Παράδειγμα η ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία, να θυμίσουμε ήταν η αποκάλυψη της σειράς καθώς μέσα από αυτή, βρήκε την ευκαιρία να ξετυλίξει το τεράστιο ταλέντο που έχει και στην υποκριτική.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια, ακόμη μία φορά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την ευκαιρία που της έδωσε να βιώσει και αυτή την εμπειρία, να γνωρίσει και αυτό τον κόσμο και το έκανε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Στο βίντεο το οποίο μοιράστηκε η Χαρούλα θυμήθηκε το πρώτο τηλεφώνημα που της έκανε ο Χριστόφορος και τον αιφνιδιασμό της όταν της πρότεινε να συμμετέχει στο έργο αυτό. "Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν", αφηγείται η Αλεξίου κάνοντας και μια μικρή πλάκα για το ότι της ζήτησε να κάνει τη γιαγιά.

"Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος", λέει η Χαρούλα Αλεξίου ευχαριστώντας στη συνέχεια τον δημιουργό για τις μουσικές που αγαπάει. "Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική", συνεχίζει...

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη μοιράζονται λόγια αγάπης και σεβασμού και συγκινούν

"Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή. Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου. Ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου", ολοκλήρωσε το βίντεο το οποίο μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram και το οποίο έκανε repost λίγο αργότερα και ο ίδιος ο Παπακαλιάτης, μην κρύβοντας τη συγκίνησή του στα λόγια με τα οποία το συνόδευσε.

{https://www.instagram.com/p/CqHwULbgW8w/}

"Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα , ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά!!!…Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα.. Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας.. Και είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας!!!… ♥️", γράφει ο Χριστόφορος, ενώ παρακάτω, στην αγγλική εκδοχή της λεζάντας του, αναφέρεται στη Χαρούλα Αλεξίου ως "Greek Legend, την ψυχή του Maestro, μυθική τραγουδίστρια και μοναδική ηθοποιό". Αμοιβαίο respect από δυο επαγγελματίες που ταίριαξαν πολύ! Όσο για τη Χαρούλα; Εκτός από ταλέντο έχει και χιούμορ το οποίο φάνηκε και στο σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση του Χριστόφορου. "Άντε παιδί μου, έλα σπίτι. Φτάνει η Αμερική, έχουμε δουλειά", γράφει και το σχόλιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που προηγήθηκε έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του!

alkistis.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 13:45