Maestro: Ο Παπακαλιάτης έδωσε την πρώτη ερωτική σκηνή όμως η βραδιά ανήκει δικαιωματικά στη Χαρούλα Αλεξίου

04.11.2022
Maestro: Ο Παπακαλιάτης έδωσε την πρώτη ερωτική σκηνή όμως η βραδιά ανήκει δικαιωματικά στη Χαρούλα Αλεξίου
Τρίτο επεισόδιο για τον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και οι φανς του είχαν την πολυπόθητη ερωτική σκηνή που περίμεναν από την αρχή, παρότι αυτή ήταν μόνο στη φαντασία του ήρωά του! Ωστόσο, η αποκάλυψη ήταν η Χάρις Αλεξίου, η οποία και -απολύτως δικαίως- αποθεώθηκε!

Επρόκειτο για το επεισόδιο της Χαρούλας, από όλες τις απόψεις! Κάθε επεισόδιο του Maestro έχει έναν διαφορετικό αφηγητή, ο οποίος με αυτό τον τρόπο μοιράζεται με το κοινό τη δική του ιστορία, σκέψεις και συναισθήματα.

Χθες βράδυ, τον ρόλο αυτό είχε η εμβληματική ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία, τελικά, φαίνεται ότι είναι προικισμένη και με το ταλέντο της υποκριτικής.

Η γιαγιά Χάρις αποκάλυψε την ιστορία της που ξεκινά όταν συνάπτει σχέση με τον Διονύση, δάσκαλό της στο σχολείο. Οι δυο τους κάνουν σχέδια για να ζήσουν μαζί, όμως όταν εκείνη πηγαίνει στην Αθήνα για να τον βρει ανακαλύπτει ότι εκείνος είναι παντρεμένος και, μάλιστα, με παιδί.

Επιστρέφει στο νησί και παντρεύεται θέλοντας να αφήσει πίσω της ό,τι την πονάει. Ο Διονύσης, όμως, επιστρέφει -έχοντας, προφανώς, αφήσει την οικογένειά του- και την πετυχαίνει την ώρα του μυστηρίου. Την έχασε, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το νησί. Έμεινε εκεί και ζούσε παράλληλα για 50 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τη στιγμή που θα την ξανακρατούσε στην αγκαλιά του.

Αυτό έγινε τελικά, όταν αρρώστησε κι εκείνη τον φρόντισε ως ο μόνος κοντινός του άνθρωπος. Ο Διονύσης αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας τη Χάρις στην αγκαλιά του και το Twitter κλαίει με τον σπαραγμό της.

Ήταν ακόμη μία σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Χάρούλα, όμως, που αποθεώθηκε. Όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και ο Αντώνης πέταξε την... οβίδα: "Όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν είμαι straight, αλλά μάλλον το έχετε καταλάβει". "Όχι, εγώ δεν...", είπε η γιαγιά. "Μήπως είναι κάτι για το οποίο δεν είσαι ακόμη σίγουρος;" είπε ο μπαμπάς. "Εμείς θα είμαστε δίπλα σου", είπε η μαμά και η συνέχεια ανήκει πάλι στη Χαρούλα Αλεξίου!

Και ναι, ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) φαντάστηκε να κάνει έρωτα με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), εκεί, επάνω στο πιάνο και το Twitter το γιόρτασε, αλλά... διακριτικά.

Υπέροχη η φωτογραφία, "Θεά" η Κλέλια, αλλά κάπως αμήχανη και ελαφρώς "σπασμωδική" η "χορογραφία" της σκηνής, λέμε εμείς.

Και φυσικά ήρθαν τα νούμερα και ήταν ψηλά. 25,8% στο σύνολο του κοινού και 24,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε το τρίτο επεισόδιο του Maestro ενώ σε νεαρές γυναίκες το ποσοστό έφτασε το 40,5%. Πάμε για το επόμενο λοιπόν και ιδού μια πρώτη γεύση.

Ζωή Κίττα