Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική έγινε αλλά στο Twitter "γλεντάνε" με τον Αστέρη, την Αργυρώ και την Καλλιόπη

04.11.2022
Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική έγινε αλλά στο Twitter "γλεντάνε" με τον Αστέρη, την Αργυρώ και την Καλλιόπη
Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύτηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων -αν και με 20 χρόνια καθυστέρηση, ως άλλοι JLo και Ben Affleck, ένα πράγμα- αλλά οι τηλεοπτικές χαρές τους κράτησαν μόνο λίγα λεπτά στο τέλος του επεισοδίου. Μέχρι την Κυριακή που θα προβληθεί το επόμενο, εμείς στεκόμαστε στις αντιδράσεις των τουιτεράδων για τη νέα συνάντηση μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς, που διακόπτεται από την Καλλιόπη! Έπος τα τιτιβίσματα!

Ο Αστέρης και η Αργυρώ όλο πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο στους δρόμους του χωριού και η ένταση μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, όπως επίσης και η προσπάθεια εκείνης να δείξει όσο πιο αδιάφορη και θυμωμένη μαζί του γίνεται. Το αποτέλεσμα; Μια τρύπα στο νερό, αλλά εμείς το βλέπουμε ξανά και ξανά!

Ενόψει του γάμου της χρονιάς, οι δυο -νυν και αεί, όπως φαίνεται- ερωτευμένοι συναντιούνται ξανά και εκείνος την τσιγκλάει όσο δεν παίρνει μιλώντας -και καλά- για τον αδελφό του, τη Βασιλική και τον έρωτά τους. Εκείνη, φυσικά, "τσιμπάει" και, τσουπ, στη σκηνή μπαίνει η Καλλιόπη που αφού επιτείθεται, ρίχνει και το μεγάλο όπλο... τη Στέλλα. Άστραψε και βρόντηξε η Αργυρώ και οι χρήστες του Twitter "περιποιήθηκαν" καταλλήλως και τους τρεις. Ειδικά ο Αστέρης και το βλέμα που φαίνεται να ρίχνει στα οπίσθια της Αργυρώς όταν εκείνη του γυρίζει την πλάτη για να μιλήσει με τη μητέρα του, έχει την τιμητική του.

Κατά τα άλλα ο γάμος όντως έγινε -με άλλον παπά, όπως έχουμε πει- και το γλέντι και ό,τι άλλο φέρει αυτό θα έρθει την Κυριακή. Μέχρι τότε, ιδού μερικές εικόνες από το μυστήριο... Να ζήσουν τα παιδιά!