Σασμός: Το spoiler που θέλει τον Αντώνη νεκρό έφερε επανάσταση, απειλές και, τελικά, επίσημη απάντηση από τον Alpha

03.11.2022
Σασμός: Το spoiler που θέλει τον Αντώνη νεκρό έφερε επανάσταση, απειλές και, τελικά, επίσημη απάντηση από τον Alpha
Μπορεί το βάρος όλο να πέφτει στον γάμο της χρονιάς που θα τελεστεί σήμερα, όμως μια άλλη είδηση είναι αυτή που έχει γεμίσει τους φανς του Σασμού με αγωνία και απειλούν μέχρι και με... "μαύρο".

Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται σήμερα το βράδυ (3/11/2022) όμως το spoiler που θέλει τον Αντώνη νεκρό και μάλιστα την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα, είναι κάτι που δεν καταπίνεται με τίποτα και οι αντιδράσεις είναι πολύ έντονες.

Ιδού μια πρώτη γεύση του... ξεσηκωμού.

Δημοσίευμα ήθελε τον Αντώνη νεκρό κατόπιν εντολής του Ευθύμη, ο οποίος θέλει διακαώς να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο για τον θάνατο της γυναίκας του, η οποία σκοτώθηκε κατόπιν δικής του εντολής -έστω και κατά λάθος.

Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα μπορεί να είναι και η πιο όμορφη από όλες όσες έχουμε δει από την αρχή της σειράς και οι φήμες την ήθελαν να βάφεται με αίμα στην πιο γλυκιά στιγμή της. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ο Alpha πήρε θέση, διαψεύδοντας, ευτυχώς, το δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισε "Αναληθέστατο". "Απόλυτα και κατηγορηματικά ΟΧΙ", λέει ο Alpha και εμείς ησυχάσαμε!

Ε, ναι ρε παιδιά. Έτσι, όπως πάει φέτος η σειρά -που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μάλλον έπρεπε να είχε τελειώσει πέρσι- έχουμε χορτάσει μαυρίλα και σκοτωμούς -εκτός από τους ίδιους βαρετούς διαλόγους που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά χωρίς λόγο. Η μόνη ηλιαχτίδα, πραγματικά, είναι αυτή η σχέση και το να τη διαλύσουν με τέτοιο τρόπο δεν θα ήταν και η πιο έξυπνη κίνηση!

Για να δούμε, τι θα δούμε, και ας μην ξεχνάμε, σήμερα γάμος γίνεται!

Ζωή Κίττα