Σασμός: Απόψε το βράδυ ο γάμος της χρονιάς και στο Twitter έχουν ήδη στήσει γλέντι - Πήραμε και μπομπονιέρα και κουφέτα από τον δίσκο

03.11.2022
Σασμός: Απόψε το βράδυ ο γάμος της χρονιάς και στο Twitter έχουν ήδη στήσει γλέντι - Πήραμε και μπομπονιέρα και κουφέτα από τον δίσκο
Ύστερα από 20 χρόνια υπομονής ο Μαθιός θα το πάρει το κορίτσι του με παπά (αν και όχι τον παπα Μιχάλη που είναι άρρωστος -ή μάλλον σοκαρισμένος από τα νέα που έμαθε από τον Μανώλη) και με κουμπάρο. Έχουν γιορτή στον Alpha σήμερα. Και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

«Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα. Σας προσκαλούμε στον γάμο του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη. Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha. Θα ακολουθήσει τριήμερο γλέντι» γράφει το προσκλητήριο που έχει στείλει ο Alpha από την αρχή της εβδομάδας και ο χρόνος μετρά αντίστροφα πια.

Ο γαμπρός, Δημήτρης Λάλος, έχει ήδη μοιραστεί φωτογραφία από τα γυρίσματα στη εκκλησία και στο Twitter έχουν ήδη στήσει γλέντι ενώ μέσα στα τιτιβίσματα ξεχωρίσαμε την μπομπονιέρα και τα κουφέτα από τον δίσκο με τα αρχικά του ζεύγους.

Ιδού μια πρώτη γεύση.

Στο μεταξύ, εκτός από τον γάμο που σίγουρα είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Καλλιόπη κι την Αργυρώ να τσακώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αστέρη. Και στο δικό της σπιτικό έχει "θεματάκια", όμως, η Αργυρώ καθώς δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Αστέρη και η μαμά της, η Μαρίνα, προβληματίζεται πολύ.

Και τελικά, ο γάμος γίνεται. Μέχρι εκεί γνωρίζουμε. Ιδού και οι όμορφες στιγμές τις ετοιμασίας της νύφης καθώς και η συνάντησή της με τον γαμπρό. Τα υπόλοιπα... εν καιρώ!