Σασμός: Το προσκλητήριο είναι για την Πέμπτη αλλά ο γαμπρός, Μαθιός, δεν κρατιέται και μοιράστηκε ήδη την πρώτη selfie

02.11.2022
Σασμός: Το προσκλητήριο είναι για την Πέμπτη αλλά ο γαμπρός, Μαθιός, δεν κρατιέται και μοιράστηκε ήδη την πρώτη selfie
Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική έχει αρχίσει και οι φανς πανηγυρίζουν στα social media -και δεν είναι οι μόνοι, απ' ότι φαίνεται.

Ύστερα από δοκιμασίες 20 χρόνων και βάλε, ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται στο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη 3/11/2022. Ο Alpha έχει ήδη στείλει προσκλητήριο και οι φανς... ράβονται. Φωτογραφίες από τα γυρίσματα αυτών των σκηνών έχουν ήδη κυκλφορήσει όμως εμείς ξεχωρίζουμε αυτή που μοιράστηκε πριν από λίγο ο Δημήτρης Λάλος μέσα από την εκκλησία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που ερμηνεύει τον Μαθιό Σταματάκη στη δραματική σειρά του Mega μοιράστηκε μια πολύ χαρούμενη selfie που έβγαλε εν μέσω γυρισμάτων του γάμου του με την αγαπημένη του Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου). Στο πλάι του ζεύγους οικογένεια και συγχωριανοί ποζάρουν με χαμόγελο ενώ από τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση παραθέτουμε αυτό του Ορφέα Αυγουστίδη (Αστέρη Σταματάκη, αδελφού του γαμπρού) ο οποίος τρολάρει την όλη κατάσταση με πολύ χιούμορ.

"Δεν το πιστεύω. Παντρεύεστε; Απίστευτο spoil", γράφει ο Ορφέας και ιδού το στιγμιότυπο.

Μέχρι να φτάσουμε στις αυριανές χαρές όμως, ας πάρουμε μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο, ξεκινώντας με τον Σταύρο που επισκέπτεται την Μαρίνα στο σπίτι της και της ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του ενώ παραδέχεται με πόνο ότι ο ίδιος έρχεται πάντα δεύτερος στην επιλογή της Αργυρώς, η οποία θα συναντηθεί ξανά με τον Αστέρη, χωρίς, όμως, να ξέρει ότι τους βλέπει η Καλλιόπη.